İlk buluşma için makyaj önerileri

...


Onunla ilk buluşmanızda doğal görünmeniz için abartısız bir makyaj şart. Her zaman ki doğal halinizden vazgeçmeyin ya da doğal görünen özel dokunuşları deneyin. Fakat onun için hazırlandığınız belli olmasın. Her zaman yaptığınız türden size en çok yakışanı bulmanız önemli.
10 1

Dikkati biraz dudaklarda toplayalım istedik. Dudaklarınızı beğeniyor ve kendinize güveniyorsanız, koyu kırmızı tonlarındaki rujlar sizin için ideal. Anne Hathaway'in asil ve sade görünümünde, doğal makyajının ve kırmızı rujun önemi büyük.
10 2

Bronzluğu sevenlere duyrulur! Rihanna'nın sesine olan hayranlık saçları, teni, gözleri makyajı kısacası herşeyiyle bir bütünlük taşıyor. Bunun sırrı nedere mi? Nötr tonlardaki makyajı ve ten rengi. Etkileyici bir görünüm için teninize bronz bir ışıltı katabilirsiniz.
10 3

Buğulu gözler size dramatik ve romantik bir hava katan en değerli makyaj. Erkeklerin de bayıldığı türden bir dokunuş. Oyuncu Julienne Moore'a da çok yakışan buğulu göz makyajı gözlerini ön plana çıkarmak isteyenlere önerimiz.
10 4