Daha hızlı orgazm olmak için

....


Kadınlar karmaşık duygulara sahip. Erkeklerse hiçbir zaman kadınların davranışlarını, hareketlerini çözümleyemiyor. Çözümlemeyi de denemiyor zaten.

Bu haber kadınların nasıl doruk noktasına çıktığını anlatıyor, erkeklere de ışık tutuyor. Daha çabuk orgazm olmanın ipuçlarıyla onu doruğa çıkarmak mümkün. Nasıl mı? İşte cevabı.
13 1

Arkadaşlarınızla dışarıda vakit geçirirken, o konuşurken, dilinin daha sonra size neler yapacağını, parmaklarının elindeki bardağını tutmak yerine içinizde olduğunu düşünmeniz durumu kavramanıza yeter.
13 2

Kadınların çoklu ve vajinal orgazm yaşamalarını etkileyen birçok neden var: G noktanızın ve içinizdeki diğer bazı noktaların hassasiyetini kontrol edememek bunlardan biri.

Fakat Kegel egzesizleri ile pelvik kaslarınızı güçlendirmek mümkün. Ayrıca, farklı uyarıcılar ve orgazm olmayı tetikleyenler konusunda esnek olmanız önerimiz.

Diğer bir deyişle, eğer bir teknik sizi daha çabuk orgazma ulaştırıyorsa, neyin işe yaradığını belirleyin ve bir daha deneyin!
13 3

Şehvetli bir günde, bazı kayganlaştırıcıları çarçabuk kullanmak niyetinde olabilir ve ön sevişme olmadan içinize girmesini isteyebilirsiniz. Eğer bu kadar seksi hissediyorsanız, sizi orgazma ulaştırmak için çokça oral seks şart olabilir.

Erkek kendi orgazmını iyi kontrol edebilirse, sizin de daha fazla orgazm olma şansınız artar.
13 4