Oje renkleri ne anlatıyor?


Giyiminizi tamamlayan aksesuar ve makyajdaki en özel detaylar belki de tırnaklarınız. Rengarenk tırnaklar ne anlatıyor hiç düşündünüz mü? Peki hangi renk daha cazibeli, hangi renk daha optimist biliyor musunuz? İşte size yanıtı!
13 1

Kırmızı tutkunun, ateşin rengi olmuştur hep. Ayartıcı diye tabir edilen renklerin başını çeken kırmızı renklerin de en duygulusu. Herkesin dolabında kırmızının tonları yer alır. Özel gecelerin, günlük kombinlerin baş rolünde hep kırmızı yok mudur zaten? Anlayacağınız kırmızı oje sevenler cazibeyi seven kadınlar.
13 2

Mavi ve mavinin tonları korkusuzluğu simgeler. Bu sezon, mavinin elektirikli tonlarını, klasik tonlarını ve capcanlı tonlarını görüyoruz. Mavi ojeyi tırnaklarında tercih edenler genelde tek olmak isteyen özgür tipler. Daha özgün olduklarını ojeleriyle yansıtırmak isteyenlerden.
13 3

Sonbahar sezonunun başından beri bordonun hakimiyetini vitrinlerde görüyoruz. Klasikleşmiş bordo ojelerle de hemen herkesin tırnaklarında. Gücü simgeleyen bu renk, kırmızının en koyu ve elegan hali. Bu haliyle haute-couture olmamak elde değil.
13 4