Işıl ışıl bir cildin sırları

Cildiniz canlı, parlak, ışıl ışıl olsun istiyorsanız size önereceğimiz bu 7'liyi dikkate alın.


Parlak, capcanlı bir cilt nasıl olur? Kimlerin cildi sağlıklı ve parlaktır? Bu ünlü parıltıyı hep elimden kaçırdım ve birşeyler yanlış gidiyor diyenlerdenseniz bu haber tam size göre.

Peki parlak bir cildin kaynağı sadece spayla mı mümkün? Çoğu kadın kendi öz temizliğine dikkat ederek, sosyetik yöntemlere gerek kalmadan durumu düzeltiyor. Size verdiğimiz tüyoları dikkate alırsanız cildiniz sorunsuz, sağlıklı ve istediğiniz parlaklığa kavuşmuş olacağınız garanti! İşte Elmaelma önerileri...
9 1

Bir kadının parlak ve canlı bir cilde sahip olmamasının ilk nedeni budur. Kadınlar çoğu zaman makyaj fırçalarını temizlemez. Daha doğrusu kadınların %72'si fırçalarını veya makyaj süngerlerini daha önce yıkamamıştır bile.

Uzmanlar iki-üç haftada bir allık ve pudra fırçanızı, haftada bir de fondöten fırçanızı yıkamanız gerektiğini söylüyor. Yüz temizleyiciniz veya şampuanınızla fırçalarınızı temizleyebilirsiniz.
9 2

Bu kez ışıldamak için atıştırın.... Ay çekirdeği ve fındık bol miktarda selenyum içerir. Bu da cildin elastikiyetini artırır ve cilt kanseri riskini azaltır. Anlayacağınız ceviz ağaçları cildiniz için bir diğer iyi seçimdir.

Lekelerin ve izlerin geçmesi için gerekli olan şey Macadamia ağacı meyveleri ceviz ve fındıkta mevcuttur.
9 3

Akıllı telefonlara siz de bağımlı mısınız? Biz de öyleyiz. Stanford Universitesi'nin araştırmalarına göre, düzenli kullanılan İphone'lar tuvaletten bile daha pis olabilir. Cam ekranıysa hapşurma gibi durumlarda hemen hemen tüm mikrobu üzerinde toplar.

Bu kadar mikrobik bir aleti her cildinize değdirdiğinizdeyse oluşan sivilcelenmelerden canınız sıkılabilir. Her gün telefonunuzu ve kılıfını temizlemeyi unutmayın.
9 4