Işıl ışıl bir cilt için Solenne Cilt Işıltı Jeli!

Işıl ışıl ve parlak bir cilt bütün kadınların hayalidir. Solenne de bu hayali gerçekleştirmek için yeni bir ürün geliştirdi: Solenne Cilt Işıltı Jeli!

Işıl ışıl bir cilt için Solenne Cilt Işıltı Jeli!

Türkiye’de bir ilk niteliğinde olan Cilt Işıltı Jeli, hafif içeriği ile cildinizi nemlendirirken aynı zamanda ışıl ışıl parlamasını da sağlıyor. Bütün vücudunuza uygulayabileceğiniz Solenne Cilt Işıltısı’nı günlük hayatta kullanabileceğiniz gibi ürün miktarını biraz artırarak özel günlerinizde de kullanarak göz kamaştırabilirsiniz.

Yaz aylarına çok az kaldı! Plajın yıldızı olmak istiyorsanız güneş kreminden sonra Solenne Cilt Işıltı Jeli’nden bir miktar uygulayın.

Güneş teninizle buluştuğunda göz kamaştıracaksınız.
Pratik paketi ile istediğiniz her an kolayca kullanabilirsiniz. İstediğiniz miktarda jeli elinizde sıkın ve masaj yaparak uygulayın. Boyun, dekolte kol ve bacaklarınıza uygulayabileceğiniz Solenne Cilt ışıltısının etkisi gün boyu sürer.

Ürünle ilgili ayrıntılı bilgi ve satın almak için: www.bilgekozmetik.com

Bilge Kozmetik Hakkında:

Günümüzün yükselen değeri bilindiği gibi kozmetik sektörüdür. Biz de Solenne Kişisel Bakım Ürünlerinin doğal ve etkili içeriğiyle sektördeki yerimizi aldık.
Beray Kozmetik laboratuvarlarında hazırlanmış formüllerle kişisel bakım konusunda etkili çözümler sunuyoruz.

Hikayemiz, ‘Her Kadın Güzeldir’ inancına, ‘Her Kadın Her Yaşta Güzeldir’ olarak katkıda bulunmak amacıyla başladı.

Aynı özeni ve ilgiyi erkeklerin de hakettiği düşünülerek ürünlerimiz kadın ve erkeklere uygun olarak tasarlanmıştır.

Biz inanıyoruz ki güzellik sadece gençlikte yaşanan ve biten bir durum değildir. Doğru ve sağlıklı ürün kullanarak her yaşta bakımlı, güzel ve ışıltılı olmak mümkündür. 
Bunu sağlamak için Solenne Kişisel Bakım Ürünleriyle, bütün kadınların ve erkeklerin kişisel bakımlarına ve cilt sağlığına hizmet ediyoruz.

Yorumlar