İşin uzmanlarından fit vücudun sırları

Seksi ve fit bir vücuda sahip olmak için uzmanların tavsiyelerine göz atalım!



ELMAELMA olarak sağlığınızı düşünmeye devam ediyoruz.

En favori diyetisyenlerin, beslenme uzmanlarının, şeflerin ve dünya çapındaki yazarların sağlıklı, az kalorili, güzel ve lezzetli besinlerle beslenme konusundaki kendi kişisel fikirlerini sizler için derledik.

İşte zayıf, güçlü ve sağlıklı kalmanızı sağlayacak beslenme hakkında uzmanlardan aldığımız kısa ve öz bilgiler...
21 1

İştahı azaltmak için tatlı ye!


Çok sayıda bilim adamı sindirim sistemi üzerinde yoğun araştırmalar yapmıştır. Alınan sonuçlarda ise yemekten önce alınan tatlının iştahı kestiği ve sindirim sistemi daha hızlı çalışması sonuçu alınmıştır.

Bu yüzden dünyaca ünlü uzmanlar yemekten önce tatlı yenmesini öneriyor. Sevdiğiniz meyvelerden hazırlacağınız tatlılarla yemeğe başlayın!
21 2

Ekşili!


‘TheComfort’ Table’ kitabının yazarı Katie Lee, "Limon benim gizli silahım. Sıkıp suyunu çıkarabilir ya da ekstra zeytinyağı, tereyağı veya tuz kullanmak yerine sebzelere çeşni olarak ilave edebilirsin.

Ispanağı bir çay kaşığı zeytinyağı ile soteleyip, tatlandırmak için üzerine bir miktar limon dökebilirsin. Her şekilde çok az kalorili olur” diyor.
21 3

İçmeden önce mutlaka düşünün!


Zinczenko, "Ortalama bir insan sadece içeceklerden günde 400 kalori alıyor. Ayrıca bunun yanında on kaşık şeker de tüketmiş oluyor" diyor. Eğer meyve suları ve soda yerine, şekersiz çay ve su içersen yılda 20 kilo verebilirsin.
21 4