İşinize yarayacak güzellik malzemeleri!

En az bir kez denemeniz gereken güzellik ürünleri…


Konu kozmetik olunca tutucu davranıyor ve yıllardır kullandığınız ürünlerin dışına çıkmak istemiyor olabilirsiniz ama en azından bir kez denemeye değer olduğunu düşündüğümüz bazı ürünler var.

Elbette devrim yaratacaklarını söylemiyoruz ama belki de tam da sizin ihtiyacınız olan şey bu hazırladığımız listenin içinde olabilir.
8 1

Saçlarda fön sonrası elektriklenme ve kabarma birçok kadının ortak problemi…

Bu gibi sorunlara karşı fön suları, durulanmayan kremler gibi bazı ürünler var ama bizim size önerimiz saç serumu olacak.

Şampuan ve bakım kreminden sonra, tamamen ıslak saça uygulananan serumlar ipeksi pürüzsüzlükte ve rahatça kontrol altına alınabilen saçlara kavuşmanıza yardımcı olabilir.
8 2

Cilt temizliğine önem veriyoruz. Ciltteki ölü hücrelerden kurtulmak, kan dolaşımını hızlandırarak parlaklığa kavuşmak ve daha sonra kullanacağınız nemlendiricinin daha iyi emilmesini sağlamak için yüz fırçalarının etkili olduğunu düşünüyoruz.

Dikkat etmeniz gereken nokta ise, cilt fırçasının bastırmadan dairesel hareketlerle kullanmanız ve yumuşak kılları olan bir fırça almaya özen göstermeniz.
8 3

Isıtıcılı kirpik kıvırıcılar, kiripiklerinizin uzun süre kıvrık ve güzel durması için yaratılmış.

Kullandığınız mükemmel maskaraya rağmen istediğiniz görünümü yakalayamıyorsanız bu ürüne bir şans vermelisiniz.

8 4