İşitsel seks cinsel hayatınızı olumlu etkiliyor!

İşitsel seksin sihrini yatak odasına yansıtın! Seks sırasında ağzınızdan çıkan sözcüklerin sihirli etkilerini hissedin!


Seksi dudaklardan fısıldanan sözcükler her zaman farklı bir sihre sahip. Filmlerde gördüğümüz fısıldayarak konuşan kırmızı rujlu kadınların kendine güvenli ve seksi duruşu erkekleri sekste çılgına çeviriyor.

Birçok kadın seksi çamaşırlarını giyip partnerinin kulağına seksi sözler fısıldamak istiyor ancak bunu doğru yapamama ihtimali onları korkutuyor. Çok kaba sözler söylemek ve yaratmak istenen erotizmden uzaklaşıp saçmalamak en büyük kabus.

Sizin için partnerinizi heyecanlandıran erotik sözler söylerken nasıl davranmanız ve konuşmanızın daha uygun olacağını araştırdık...

İşte heyecan yaratan sözleri söylemenin püf noktaları ve seks hayatındaki önemi!
11 1

Partnerini erotik sözlerle etkilemek isteyenler tüm cesaretini topluyor ve tahrik edici sözler söylüyor. Fakat bu sırada bir şeyin eksikliğini fark ediyorlar.
Ses tonunu nasıl ayarlayacağını bilememek de kadınları korkutan şeylerden.

Seksten ve partnerinizi nasıl arzuladığınızdan bahsederken ses tonunuzun daha buğulu, sofistike ve baştan çıkarıcı olmasını istesenizde bazen hissettiğiniz heyecan buna imkan tanımıyor.
11 2

Doğru yapıldığı zaman seksi konuşmalar gerçekten işe yarıyor. Seksi sözcükler kadınları orgazma ulaştıran bir katalizatör görevi görebiliyor. 20 dakika boyunca orgazm olmak için yatakta kıvranan kadınlar erotik sözlerin etkisiyle orgazma ulaşıyor.

Seks terapisti Jacqueline Hellyer, erkeklerin erotik sözleri kadınlardan beklemesinin nedenini onların sahip olduğu kötü şöhrete bağlıyor. Yetişkin filmlerine düşkün, görsel uyarıcılarla kolayca tahrik olabilen erkekler kadınlarla aynı fizyolojik özelliklere de sahip değil. Kadınlarda bulunan G noktası erkeklerde bulunmuyor.
11 3

İnsanların sekse ön yargılı yaklaştığını anlatan Hellyer, erotik sözler söyleyen kadınların partnerleri tarafından yargılanmaktan korktuğunu da açıklıyor.

Partnerlerine erotik sözler söylemek ve onlarla seksin işitsel yönünü tatmak isteyenler, basit ve sapkın olarak yargılanmaktan çekiniyor.

Seks terapistleri ise erotik sözlerin, çiftlerin seks hayatına doping etkisi yaptığını öne sürüyor.

Partnerler korkularını aşıp birbirlerine seksi sözler fısıldadığında ise hem dinleyen hem de sözleri sarfeden partnerin libidosu artıyor.
11 4