Jane Birkin'in stiliyle ilham verdiği ünlüler!

70'li yılların unutulmaz yıldızı Jane Birkin kendine özgü stiliyle hala ilham vermeye devam ediyor. İşte bohem stilleriyle Jane Birkin'den ilham alan ünlüler...

İngiltere doğumlu aktris, şarkıcı ve yönetmen Birkin, Lou Dillion ve Charlotte Gainsbourg gibi unutulmaz isimlerle birlikte günümüz sanatçılarının ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Audrey Hepburn gibi ünlü stil ikonlarından biri olarak gösterilen Jane Birkin, iddiasız stiliyle fark yarattı. Yırtık jeanler giyen, bazen ayakkabı giymeyen ve hasır sepetini gururla dünyanın en güzel çantası gibi taşıyan Birkin'in stili birçok ünlüye örnek oldu. Birkin'in hasır sepetinden ilham alarak tasarım yapan ünlü marka Hermès, efsanevi Birkin çantasına onun adını verdi.

Şarkılarıyla ruhumuza dokunan Jane Birkin'in doğum günü şerefine onun stilini benimseyen ünlü yıldızların kısa bir listesini yaptık. İşte Jane Birkin'in yolundan yürüyen ünlüler…
8 1

Birçok model hayatlarının bir döneminde Jane Birkin'in stilini benimsemiş de olsa, hiçbiri Kate Moss gibi günlük stilden ihtişamlı ve seksi bir görünüme bürünemez!

Diz üstü çizmeler, mini etekler,doğal makyaj, dağınık saçlar Birkin ve Moss'un ortak noktaları.

Ayrıca tıpkı Jane Birkin gibi, Kate Moss'un da gitar çalan erkeklere bir zaafı var!
8 2


Alexa Chung, günümüzün Jane Birkin'i! Ünlü model kendi stilinin kendine özgü olmadığını Jane Birkin'den çok etkilendiğini söylüyor.

Alexa Chung'ın saç modelinden tercih ettiği kıyafetlere kadar her detayda Jane birkin ve 70'ler modasından bir parça bulabilirsiniz.
8 3

Stiliyle one çıkan isimlerden biri olan Olivia Palermo, her gün farklı bir stilie bürünse de, 60'lı yıllardan ilham aldığında Jane Birkin'in stilinden yararlanıyor. Uzun düz saçları ve asit yeşili paltosuyla Paris sokaklarında görülen Palermo, tıpkı Jane Birkin gibi uzun bacaklarını sergilemekten çekinmiyor.
8 4