Japon kadınların güzellik sırları!


Pürüzsüz ciltleri ve parlak saçlarıyla porselen bebekleri andıran Japon kadınların uyguladıkları geleneksel güzellik rutinleri olduğunu biliyorsunuzdur.

İşte bu rutinlerden bazıları, Japon kadınların güzelliğine sahip olmak isteyen dünya çapındaki diğer kadınlar tarafından da uygulanıyor.

Biz de ELMAELMA olarak sizin için bu güzellik uygulamalarını derleyerek bir araya getirdik. Gelin hep birlikte göz atalım!
11 1

En etkili anti-aging bitkilerinden yosun, omega-3 yağ asitleri, iyodin ve C vitamini barındırmasıyla mükemel bir cilt koruyucu haline dönüşüyor. Yosun maskeleri, ciltteki kızarıklıklarla savaşıyor, cildi toksinlerden arındırıyor ve cildin genç kalmasını sağlıyor.
11 2

Parlayan ciltle savaşmak için pudrayla uğraşmak yerine, akıllı Japon kadınlar makyaj çantalarında yağ emici mendillerden bulunduruyor. Bu mendiller pudra gibi cildin nefes almasını engellemeden matlık efekti sağlıyor.

Bu mendilleri makyajınızı yapmadan önce cildinizdeki yağı almak için kullanabilir ya da makyaj yaptıktan sonra hafif tampon yaparak da kullanabilirsiniz.
11 3

Japon kadınlar nemlendiricileri bizim gibi nazikçe sürmek yerine hafifçe vurarak sürüyorlar, böylelikle kan dolaşımını da arttırıyorlar.

İyi bir kan dolaşımı kolajen üretiminde ve taze bir ciltte etkili rol oynuyor.
11 4