Jazz Company'de cazın 'E' hali!

Müzik severlerin uğrak noktası Jazz Company, caz ve blues müziğin devlerini ağırlamaya devam ediyor.

Jazz Company'de cazın 'E' hali!

Cazın eğlenceli yüzü Taylan Erler, Elite World İstanbul Hotel bünyesindeki Jazz Company’de nisan ayı içerisinde sahne alacak isimler arasında yer alıyor.”Cazın Eğlenceli Hali” konseptiyle cazın eğlenceye dönük yüzünü müzik severlerle buluşturacak olan Erler, 18 Nisan Cuma gecesi Jazz Company’de unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Jazz Company’de Nisan ayı dopdolu

Jazz Company müzik severlere, nisan ayında İlham Gencer ve İpek Dinç’in özel performansları, Lirik Proje, Dilek Sert Erdoğan Trio, Trioseme gibi çok özel isimlerin konserleriyle doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Birbirinden değerli müzisyenleri ile kulağa, sıcak ortamı ile göze, menüsünde yer alan "Summertime", "Blue Moon" kokteylleri ve "Caz Yemeği" ile de damak zevkine hitap eden Jazz Company, adından sıkça söz ettirdiği "jam session"ları, sürpriz sanatçıları, yenilenen teknik donanım ve dekoruyla farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Şehrin merkezi Taksim’de Elite World İstanbul Otel bünyesinde yer alan Jazz Company, her Cuma ve Cumartesi aksamı 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz, blues müzik dinletileriyle, caz severlerin ve dünyanın dört bir yanından gelen otel misafirlerinin gözdesi olmaya devam edecek

NİSAN TAKVİMİ

11 NİSAN 2014          İlham Gencer & İpek Dinç
12 NİSAN 2014         Dilek Sert Erdoğan Trio

18 NİSAN 2014          Taylan Erler ile Cazın “E” Hali
19 NİSAN 2014          Çağlayan Kent “Lirik Proje”

Yer: Jazz Company - Elite World İstanbul Hotel
Adres: Şehit Muhtar Cad. No: 42 Taksim İstanbul
Tel: 0212 313 83 83 / infoistanbul@eliteworldhotels.com.tr

Yorumlar