Seks bu 10'lu olmadan olmaz!



Cinsel hayatınız yolunda değil ve siz bu konudan çok mu şikayetçisiniz? Şimdi okuyacağınız bu 10'luyla seks hayatınızı nasıl düzene sokabileceğinizi öğreneceksiniz.
12 1

Konuyu sakin ve nötr bir şekilde konuşun

Konuşmaya başlayın, ancak bu konuşma eşlerden birinin romantik girişimi, bir diğeri tarafından reddedildiğinde başlamasın. Nötr bir zaman bekleyin ve kesinlikle yüksüz olmaya dikkat edin. Eğer cinsellikle ilgili bir konuşma başlatmak size tuhaf geliyorsa, seksle ilgili bir kitap alıp birlikte okumayı deneyebilirsiniz. Bu şekilde gerginliği azaltıp, eşinizin, sizin aranızdakileri yoluna koymak için oldukça açık olduğunuzdan emin olmasını sağlayın.
12 2

İsimlendirmelerden kaçının

Karşınızdaki sürekli seks istediği için bir 'yatak arkadaşı' ya da fazla seksten kaçındığı için 'frijit' değildir. Eğer uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa, ilişkinizin yürümesi için bilmeniz gereken şey, cinsellik anlamında herkesin düşünce ve hareketlerinin farklı olabileceğidir. Önemli olan, birlikte olmaktan ve nerede ya da ne şekilde olursa olsun birlikte seks yapmaktan zevk alıyor olmanızdır.
12 3

Her iki taraf da biraz verici olmalıdır

Birçok terapist, ilişkide kimin cinsel davranışına uyum sağlanması gerektiği konusunda tartışmalar yaşamaktadır. En iyisi ise eşlerin bir orta noktaya ulaşmaları olacaktır.
12 4