Johnny Depp'ten acil evlilik kararı!

Kadınların gözdesi aktör Johnny Depp, nişanlısı Amber heard'la ani bir kararla evleniyor!

Johnny Depp'ten acil evlilik kararı!

Hollywood'un ünlü ismi Johnny Depp, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Amber Heard'la evlilik kararı aldı. 51 yaşındaki aktörle 28 yaşındaki model ve oyuncu Amber Heard 13 ay önce nişanlanmışlardı.

New York Post gazetesinin haberine gore ünlü çift önümüzdeki hafta Johnny Depp'in Bahamalardaki özel adasında yapılacak olan romantik bir seromoniyle hayatlarını birleştirecek.Düğün törenine 50 kişilik özel bir davetli grubu katılacak ve adada konaklama problemi olduğu için konukların bir kısmı yine Depp'e ait olan lüks yatta konaklayacak.

Ünlü çift ilişkilerinin başlamasından bir yıl sonra nişanlanmış ve Johnny Depp'in Amber heard için aldığı pahallı nişan yüzüğü magazin basınının odak noktası olmuştu. Çiftin film çekimleri nedeniyle bulabildikleri tek boş vakitin Şubatın ilk haftası olduğu için bu tarihte evlendikkleri söyleniyor. Amber Heard yeni filmi için Londra'daki sette vakit geçirirken, Depp ise Karayip Korsanları filminin çekimleri için Avustralya'da bulunmak durumunda.

Daha önce biseksüellik açıklamalarıyla gündeme gelen Amber Heard'ın düğünde Stella McCartney imzalı bir gelinlik giyeceği söyleniyor.

amber_psd.jpg

Yorumlar