Kaçındığımız uygulamalar trend oldu!

Bugüne kadar 'makyaj hataları' listesinde yer alan birçok uygulama, 2015 moda haftalarından sonra trendler listesine girmeyi başardı.


Yıllardır güzellik hakkındaki bütün yanlışları öğrenebileceğimiz bir sürü haber okuyup uygulamalar yaptık. Şu an görüyoruz ki güldüğümüz bazı makyaj hatları tekrar popüler oldu.

Makyaj artistleri yeni denemelerinde mükemmel şekilde uygulanan bir fondötenin üzerine sürülmüş doğal allıkla, klasik bir renkteki ruj sürülmüş dudaklardan dışa yansıyan inci gibi dişlerden pek sıkılmış olacak ki zincirleri kırıp, kural dışına çıkmayı tercih ettiler bu yıl...

İşte beklemediğimiz güzellik trendleri...
8 1

Özellikle göz çevresindeki fazla kalın ve abartılı makyaj savaş filmlerinden fırlamışcasına bir görüntü sergiliyor.

Yüzdeki doğallığın biraz önüne geçen ve dikkatleri üzerine çeken bu makyaj stili cesur kadınlar için ideal bir tercih. Eğer kedi gözü makyajını seviyorsanız eskilerden günümüze abartılarak gelen göz makyajını uygulayabilirsiniz..
8 2

Doğal görünümlü hacimli saçlar 2015 senesinin de trendleri arasında.

Mükemmel pürüzsüzlükte şık saçlar yeni trendle birlikte biraz rafa kalktı.

Yine de, hacimli saçları kullanacağınız günü seçerken çok dikkatli olmalısınız.Nemli havalarda kullanmak istediğiniz doğal ve hacimli saçlar kötü bir sürprizle karşılaşmanıza sebep olabilir.

Tel tel kabaran ve elektiriklenen saçlar bazı modacılar tarafından defilelerde sık sık tercih edilse de günlük hayata hiç uygun değil. Anti-frizz seumlar işinizi görebilir...
8 3

Sabah sürdüğümüz ruju gün içinde tazelemediğimizde , yeme, içme , öpüşme gibi eylemlerden sonra ortaya çıkan görünüm artık moda.

Yarısı çıkmış, kurumuş, çatlamış, dağılmış bir rujun sizi çekici göstermeyeceğini düşünseniz bile bu trend doğallığı sevenlerin tercih ettiği bir makyaj stili olmaya çoktan başladı bile.

Böyle bir dudak makyajını denemek istiyorsanız, sabah sürdüğünüz koyu renk ruju bir daha ellememeniz yeterli.
8 4