Kadına 'genç sevgili' yasak!

Erkekler kendinden yaşça küçük kadınlarla ilgilenince 'çapkın', aynı şey kadın için söz konusu olunca 'genç erkek avcısı' oluyor. Peki, gerçekten öyle mi?


Küçükken her kadın kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanmıştır. Ancak, kadınların yaşları ilerleyince tercihleri bir anda değişebiliyor. O olgun erkeklerden hoşlanan kadın gidip, yerine daha genç erkeklere ilgi duyan bir kadın gelebiliyor.

Ne kendinizi, ne duygularınızı yadırgamayın. Bunları yaşayan tek siz değilsiniz. Hem Türkiye'de, hem de dünyada birçok kadın kendinden genç sevgililere ya da eşlere sahip.
8 1

Hırsı ve enerjisi fazladır


Çünkü hayatta pek çok şeye karşı istekleri ve tutkuları vardır. Henüz ruhlarına bezginlik çökmemiştir. Seks de buna dahil! 'Üzüm üzüme baka baka kararır' diye boşuna dememişler. Zamanla onun enerjisi ve hırsı size de ilham verir ve bireysel hedeflerinize ulaşmanız konusunda size yardımcı olur.
8 2

Tecrübelerinize değer verir


Hep söylenir, 'erkekler başarılı kadınları sevmez' diye. Dikkatli olun, bu durum genç sevgiliniz için geçerli değil. Çünkü onlar, sizin başarılarınızı ve yeteneklerinizi kendine tehdit olarak görmez. Aksine, tecrübelerinize değer verir. Kulağa hoş geliyor değil mi?
8 3

Fiziksel çekiciliğe inanın


'Önemli olan iç güzellik' demeyin hemen ve kendinize karşı dürüst olun. Fiziksel çekicilik ilişkinin önemli bir parçası. Ten uyumuna inanmayanlar yalan söylüyor! Şimdi itiraf edin, genç erkekler her zaman daha iyi görünüyorlar.
8 4