Kadının güzelliği DNA'sında yazılı!

Güzellik kadınların DNA'sında! Kusurlarınızı boşverin ve hayal bile edilemeyecek bu eşsiz ve değerli şeylerin farkına varın…


Tüm kusurlarımızı dışarı yansıtmamız ve bunlardan şikayet etmemiz bazen biz kadınlara daha kolay geliyor. Aslında, benzersiz ve inanılmaz insanlar olduğumuzu daha sık hatırlamalıyız.

Kendi değerinizin farkında olmanız için şimdi sıralayacağımız gerçekleri aklınızdan çıkarmayın...
7 1

Kadınlar 5 dakikada kendisiyle ilgi birçok kusur bulabilir. Ya kıyafetleri istediği gibi durmaz ya sivilceleri çok göz batar ve bu liste böyle uzayıp gider.
Bunlar kimin umrunda? Kusurlarınızdan endişe duymamanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

Biz kadınlar 'insan' olarak doğduk birer Barbie bebek olarak değil! Kusurlu olmanızda hiç bir problem yok, üstelik kusur giderici birçok yöntem bulunurken...

İnanın herkesin kusuru var fakat hayran bırakan kadınlar sadece kusurlarını gizlemeyi biliyorlar...
7 2

Eşsiz ve çok değerli olduğunuzu hayattaki bazı olaylarla anlayacaksınız elbette ama şunu unutmayın, kimsenin sizin kendinize olan saygı ve değerinizi azaltmaya çaılşmasına tahammül etmeyin.

İnsanlar sizi demorilize etmek için kusurlarınızla ilgili bir sürü şey sayabilir ama sizin onları kafanıza takmamanız gerekiyor. Unutmayın size bu denli yaklaşan insanların kendileriyle ilgili güvensizlikleri vardır.

Her zaman başınızı dik tutun ve dik yürüyün bu sizin hayata karşı duruşunuz olsun. Her zaman kendinizle gurur duyun ve özgüvenli olun.
7 3

Toplumun büyük bir çoğunluğa uymayan bir yeriniz sizin moralinizi bozmasın. Sizin onlardan farkınızı bir avantaj olarak görün. İnanın bunun için her gün depresif bir moda girmenize gerek yok.

Biz kadınlar bazı zamanlarda bu kusurlarımız sebebiyle partnerşmizin bizden ayrılabileceğini bile düşünürüz ama emin olun, gerçekten sevenler sizin her daim yanınızda olacak.
7 4