Kadınlar erkekleri nasıl baştan çıkarıyor?

Erkeklerin başını döndüren kadınlar bunu nasıl yapıyor dersiniz?


Kadınlar erkekleri sihirli bir şekilde etki altına alıyor, onlara zamanı ve kim olduklarını unutturuyorlar. Peki bunu nasıl yapıyorlar dersiniz?

Kadınların erkekleri sarhoşa döndüren aşk iksirinin formülü hem kadınların hem de erkeklerin ilgilendiği en büyük sırlardan biri.

Peki size aslında böyle bir iksir olmadığını ve tamamen ilüzyondan ibaret olduğunu söylesek, erkeklerle ya da kadınlarla konuşurken daha dikkatli olmaz mısınız?

İşte baş döndüren kadınların sırrı!
8 1

Erkekler kadınlarla ilgilenirken zaman nasıl geçiyor anlamıyor.

Kanada'da yapılan bir araştırmaya göre erkekler bir kadınla sohbet ettikten sonra eğer konuştukları kadın güzelse sohbetlerinin normal süresinden 3,5 dakika daha kısa sürdüğünü zannediyorlar.

Ve eğer erkelerin konuştukları kadın seksi biriyse, konuşacak daha fazla konu buluyorlar.

Çünkü erkeklerin bunu yapmaktaki amacı kadınlar üzerinde iyi bir etki yaratmak. güzel bir kadınla sohbet eden erkekler hem sohbetin genel seyrine hem de kendi ağızlarından çıkan sözcüklere dikkat ediyorlar. Tüm dikkatlerini bu sohbete yoğunlaştıran erkekler zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.
8 2

Kadınlar erkeklerin hafızasını allak bullak ediyor.

Muhteşem bir kızı etkilemek için yalan söyledikten birkaç hafta sonra sonra erkekler gerçek ve yalanı birbirinden ayırmakta güçlük çekiyor.

Texas Christian Universitesinde yapılan bir araştırmada potansiyel seks partnerine yalan söylemenin, gerçekleri hatırlamanızı zorlaştırdığı ortaya çıktı.

Ve ne kadar çok yalan söylerseniz ya da söylediğiniz yalana devam ederseniz, beyniniz bu uydurma şeyleri gerçek gibi algılıyor.
8 3

Erkekler, güzel kadınlar tarafından yöneltilen kötü koşullara sahip banka kredisi olanaklarını kabul etme eğilimi gösteriyor.

Aynı zamanda, onlara öneride bulunanlar seksi kadınlarsa, erkekler kısa vadeli geri ödeme taksitlerini ve daha yüksek faiz oranlarını da fazla sorgulamadan kabul ediyor.

Erkek beyninin ödül merkezlerini tetikleyen seksi kadın imajı, erkeklerin geleceği düşünmeden içinde bulundukları ana odaklanmalarını sağlıyor.

Bu nedenle erkekler karşılarında seksi bir kadın gördükleri zaman sabırsızlaşıyor ve fazla düşünmeden karar veriyorlar.
8 4