Kadınlar neden aldatır?

Toplum olarak erkeklerin aldatmalarına alışık olsak da, son yıllarda kadınlar aldatmaya daha yakın taraf olabiliyor! Neden mi?



Aldatma eğilimli olan hep erkekler diye bilsek de aslında kadınlar da partnerlerini zaman zaman aldatıyor. Hem de daha profesyonel bir şekilde!

Kadınlar aldattığı zaman bunu hiç bir şekilde ortaya çıkaracak delil de bırakmıyorlar arkalarında… Üstekil gözleri de daha kara kadınların...

Çoğu kadının kendi iç dünyasında bu eylemi gerçekleştirdiği için haklı sebepleri var… Kadın bu sebepleri sürekli içinden geçirerek kendi vicdanını rahatlatma yolunu tercih ediyor.

Bakalım kadınlar en çok hangi sebepler için partnerlerini aldatıyor…
7 1


İlgi açlığı

Hangi kadın ilgi gösterilmesini sevmez ki… Belki de sevdiğinden en çok beklediği şeydir bu. Kadın ilgi gördükçe ilişkisinin daha sağlam taşlar üzerine kurulu olduğunu düşünür.

Partnerleri ilgisiz olan veya ilgisini belli edemeyen kadınlar büyük bir ilgi açlığı besler. Sevgilisine bir çok şekilde bu şikayetini anlatmaya çalışır ama bu sorunu karşılıklı çözemezlerse kadın başkasından gördüğü küçücük bir ilgiyi severek kabul edebilir.
7 2


İleriyi görememe

Kadınların yaratılışları gereği hep bir yuva kurma arzusu var. Sevdiği erkekle evlenme hayalleri kuran kadının karşı taraftan bir adım gelmemesi halinde, evlenebileceğini düşündüğü başka kişilerin arayışına girmelerini gözlemleyebiliriz.

Yuva kurma arzusu olan kadınlar, aşık olduğu erkeğin hep ona evlenme teklifi etmesini umut ettiği için ayrılma yoluna gitmezler.

Sevdiği erkek bir teklif ile gelirse ilişkisini o doğrultuda yöneltir ve ikinci partnerinden vazgeçer. Çünkü onu aldatma olayına düşüren umutsuzluk hissidir.
7 3


Maddi çıkarlar

Bazı kadınlar maddi açıdan partnerlerinden oldukça beklenti içine giriyor. Bu tip aldatmaları gerçekleştiren kadınlar genellikle lüks yaşamaya ve pahalı kıyafetlere sahip olmayı hedef belirliyor.

Aşık olduğu erkeğin, maddi açıdan kadını doyuramama durumu aldatmaya meyilli olan kadını harekete geçiriyor. Elindekiyle yetinmek istemeyen kadınlar bu durumlarda partnerini aldatabiliyor.
7 4