Kadınların 20'li yaşlarda yaptığı ilişki hataları!

20'li yaşlarda sevgilinizle hiçbir ortak noktanız olmasa da onun hayatınızın aşkı olduğunu düşünebilirsiniz. İşte 20'li yaşlarda kadınların sıkça yapıtığı ilişki hataları!


20'li yaşlar; kadınların hayata pembe gözlüklerle baktığı, bulutların üzerinde yürüdüğü ve umursamazlık duygusunun hafifliğini yansıtan zamanlar…

Bu dönemin tatlı hafifliği deyim yerindeyse kadınların gözlerini aşktan kör ediyor.
Mantığın bir paçavra gibi kenara atıldığı ve kalp çarpıntılarıyla midede uçuşan kelebeklerin peşinden koşulduğu bu dönemde kadınlar, aşk ilişkilerinde en çok hangi hataları yapıyor?

İşte kadınların 20'li yaşlarda en sık yaptığı ilişki hataları...
11 1

Birlikte olduğunuz kişinin yanında kendinizi çok rahat hissettiğiniz ve uzun süredir beraber olduğunuz için bu ilişkiye devam etmeniz pek akıllıca değil.

Gizliden gizliye ilişkinizin aslında bittiğini fark etmiş olmalısınız. Bu konuda bir adım atmaz ve kendinizi kandırarak ilişkinize devam ederseniz, bir gün ya siz ya da partneriniz pişman olacağı bir şey yapacak ve ayrılacaksınız.

Bunun yerine duygularınızla yüzleşin ve doğru kararı verin.
11 2

Kadınları küçümsemeyi maçolukla karıştırıp işine geldiği gibi davranan erkeklerden uzak durun!

Çalışmanıza, eğitiminize, düşüncelerinize ve en küçük insani detaylarınıza bile karışan bir erkekle mutlu olabileceğinizi hayal bile etmeyin.

Size saygı duyan biriyle ilişki yaşamayı ve mutlu olmayı hakediyorsunuz…
11 3

20'li yaşlarda yapılan en büyük ilişki yanlışı aslında çekici bulmadığınız biriyle yalnız kalmamak için biriyle beraber olmak!

Hoşlanmadığınız biriyle vakit geçirmek için kendinizi zorladığınız her dakikadan nefret edeceksiniz. Size yaptığı iğrenç esprilere gülmeyecek, "romantik randevu"lardan bir an önce kaçıp hızla eve dönmenin planlarını yapacaksınız.
11 4