Kadınların 7 ölümcül seks günahı!

Cised Onursal Başkanı Cem Keçe, " İnsan doğası gereği ilişkilerinde 'ölümcül günahlar' adını verdiğimiz hatalar yapar" dedi.


İnsanlığın varoluşundan beri en çok kafa yorulan olgulardan biri de kadın-erkek ilişkileridir. İnsan, doğası gereği ilişkilerinde "ölümcül günahlar" adını verdiğimiz "hatalar" yapar.

Açık olmak gerekirse herkes hata yapar ama (arkasında) bir yerde bunları yapmaması gerektiğini söyleyecek birilerinin de olmasını ister. Çünkü ilişkileri çürüten şeyler vardır ve insan mükemmel bir canlı değildir.

Diğer yandan, kadın ve erkek iki ayrı dünyaya sahiptir ve (birleşerek) bazen tehlikeli bir karışım ortaya çıkartırlar. Bu karışım ister istemez ilişkilerdeki ölümcül günahları meydana çıkarır. Seks hayatında kesinlikle yapılmaması gereken şeyler var.

Cinsel Sağlık Enstitü Derneği (CİSED) cinsel terapistleri, her ilişkinin zamanla yıpranıp yıkılmasına yol açan ve kadınların yaptığı çok önemli hataları açıklıyor…
13 1

CİSED Onursal Başkanı Dr. Cem Keçe ; "Annelik, tartışmasız kutsal bir olgudur. Bugün hangi topluma bakarsanız bakın, annelik kimliğinin getirdiği bir aseksüellik vardır.

Ancak kadınların bu kimliği yatak odalarının kapısına asmaları gerekiyor. Çünkü onlar, eşleri için evlenmeden önce âşık oldukları ve arzuladıkları kadınlardır ve bu bakış açısı evliliğin en sağlam temelini oluşturur.

Kadınlar annelik kimliği ile sevgili kimliğini birbirine karıştırdıklarında, evliliğin temeline balyozla vurmuş gibi olurlar. Bu nedenle kadınların, evlilik hayatında önce kadın sonra anne olmaları gerekir. Kadınlık anneliğin içinde yok olmamalıdır." diye konuştu.
13 2

CİSED Genel Başkanı Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cebrail Kısa; "Her şeyden önce bilinmesi gereken şudur; her cinsel ilişkinin sonunda orgazm olma zorunluluğu yoktur. Kadınların, bu tür cinsel mitleri yani hurafeleri bir kenara bırakmaları gerekir.

Üstüne üstlük orgazm taklidi yapmak, erkeklerin tamamı tarafından reddedilen ve istenmeyen bir tutumdur. Kadınlar böyle yaptıklarında, erkeklerin kendine olan saygısını kaybetmesini engelleyerek, onlara iyilik yaptıklarını düşünürler.

Belki erkekler ilk anda orgazm taklidini fark etmeyebilir ama daha sonra öğrendiklerinde kısır bir döngü içine girerler ve sürekli olarak partnerlerinin orgazm taklidi yapıp yapmadıklarını düşünmeye başlarlar.

Bu durum erkeklerde başaramama korkusu adını verdiğimiz performans anksiyetesine neden olabilir."
13 3

"Kadınlar orgazm taklidi yapmak yerine dürüst olmalıdır. Çünkü samimiyet ve dürüstlük ilişkiler için can simididir. Ayrıca cinsellik salt orgazmlardan meydana gelen ve mutlaka orgazmla sonuçlanması gereken bir süreç değildir".

Cinselliğin sonunda çiftin cebinde kalması gerekenlerin, duygusal paylaşımların ve haz dolu anlarının bolluğu olduğunu söyleyen Dr. Kısa; başta göze alınmayan küçük hayal kırıklıklarının, daha sonra çok derin hayal kırıklıklarına yol açabileceğini ve çifti geri dönülmez bir noktaya taşıyabileceğini belirtti.
13 4