Kadınların en seksi olduğu yaş!


Yaşlılığa karşı mücadele, neredeyse bütün kadınların ortak sorunu! Gerçekleştirilen çoğu estetik ameliyatının nedeniyse, yaşlılığın izlerinden kaçabildiğince kaçma isteğinden kaynaklanıyor.

Oysa, kadınların bilmediği bir şey var! Yapılan bir araştırmaya göre, en seksi oldukları anlar, 30'lu yaşlar! Belki de yaşlanmak o kadar da kötü bir şey değildir ?
6 1

Kamuoyu yoklamasına göre kadınların en seksi olduğu yaş 31 fakat erkeklere göre kadınların en güzel olduğu yaş 29.

Beyaz saçlar...


Kadının, yaşlı gözükmemesi için kaçınması gereken en önemli nokta beyaz saçlar. Bunun nedeni, beyaz saçlar, erkeklerin gözünde otomatik olarak yaşlı algısı yaratıyor. Erkeklerse kadınlara göre daha şanslı çünkü beyaz saç onlara daha karizmatik bir görünüm katıyor.

6 2

Yapılan araştırmaya göre kadınlar, erkeklere göre daha baskın bir hayat sürdürüyor. Erkekerin %84'ü ve kadınların %91'i bu durumu onaylıyor.

Kadınların %56'sı erkeklerinse %34'ü yüzlerinde oluşan çizgilerden endişe ediyor. Yaşlılığa karşı spor, krem, estetik gibi çarelar bulsak da, erkekler yaşlılık konusunda bizden çok daha şanslılar. Hayat maalesef adil değil !
6 3

Seks hayatı güzel bir şarapla karşılaştırılabilir. Yapılan araştırmaya göre, seneler geçtikçe seks hayatı daha mükemmel bir hal alıyor.

Erkeklerin ve kadınların %57'si yaş ilerledikçe seksin daha iyi olduğunu savunuyor. Fakat, yaş ilerledikçe kadınlar, erkeklere göre partner bulmakta zorluk çekiyorlar. Aslında, 18 ile 29 yaş arası erkeklerin orta yaşlı kadınları daha seksi bulduğunu da unutmamak gerekir.
Estetik bir çare mi ?
6 4