Kadınların erkekleri etkilemek için yaptığı şeyler!

Kadınlar erkekleri etkilemek için sıradan şeyleri gizli bir silah olarak kullanıyor! İşte kadınların erkekleri etkilemek için yaptıkları...


Yapılan araştırmalar, hem kadınların hem de erkeklerin karşı cinsi etkilemek için bir takım davranışları özellikle yaptığını ortaya koyuyor.

Bilim adamlarının yaptığı çalışmalarda kadın ve erkeklerin beyinleri, sesleri ve vücut dilleri birçok kez araştırıldı. Peki yapılan bu çalışmalar sonucunda bilim adamları hangi verilere ulaştı?

"Centilmenler Gerçekten Sarışınları Tercih Eder Mi?" kitabının yazarı Jena Pincott, bioloji alanındaki geçmişinden yararlanarak flörtün gizli taktikleriyle ilgili bu bilimsel verileri kullanmaya karar verdi.

İşte kadınların bir erkeğin dikkatini çekmeye çalıştıkları zaman kasıtlı olarak yaptığı şeyler!

8 1

İskoçya Üniversitesi'nin Aberdeen Yüz Araştırmaları Labaratuarında yapılan araştırmalara göre, kadınların gözlerini süzerek gülümsemesi erkeklerin hoşuna gidiyor.

Erkekler, bu şekilde kendilerine bakıldığı zaman kadınları daha çekici buluyorlar.
8 2

Erkekler kadınların feminen vücut dillerini kullanmasına bayılıyor. 20 Yıl önce Webster Üniversitesinde yapılan bir çalışmada, bir erkeği etkilemeyi başaran bir kadının karşısındaki kişiye 35 "kur sinyali" gönderdiği saptanmış.

Saçlarını savuran ve çapkın bir şekilde gülümseyen kadınlara ortalama 4 erkeğin yaklaştığı belirlenmiş.
8 3

Erkekleri etkilemenin bir diğer yolu ise sizi gerçekten tanımasına izin vermek!

Ortada bir çekim olmasa bile, erkekler sizi tanımaya başladıkça zaman içinde sizi çekici bulmaya başlayacaklar.

Araştımacılar bir grup erkeğe hem tanıdıkları hem de tanımadıkları kadınların resimlerini gösterip hengisinden daha çok etkilendiklerini saptamaya çalışıyor. Sonuç olarak erkeklerin önceden tanıdıkları kadınları daha çekici buldukları ortaya çıkıyor.

Pincott, güzelliğin ilk bakışta dikkat çektiğini fakat erkeklerin kadınları tanıdıkça onlardan daha çok etkilendiklerini söylüyor.
8 4