Kadınların erkelerden sakladığı 10 şey!

Sevgilinizle aranızda hiç sır olmadığını mı düşünüyorsunuz? İşte kadınların erkeklerden sakladığı 10 şey!


İlişkimizde saklanan sırlar olmasını istemesek de birbirimizden sakladığımız ya da itiraf etmeye çekindiğimiz şeyler de yok değil.

Babbe.com yazarı Lori Garcia'nın dediği gibi, kadınlar söylemek, istediklerini söylemez, erkeklerin söylemediği şeyleri duyar ve hepsinden de öte istediğini elde etme konusunda esrarengiz yeteneğini kullanır.

Kadınların sakladığı bazı sırlar partnerlerinin duygularını incitebilir ve bu nedenle onlar da sevdikleri kişiden bazı şeyleri saklamayı tercih ederler.

Sizler için kadınların sevgililerinden saklamayı tercih ettiği şeylerin bir listesini yaptık. İşte kadınların erkeklerden sakladıkları…
12 1

Kadınlar eski ilişkilerinden bazı anıları saklarlar. Neredeyse bütün kadınlar eski ilişkilerinden hoş anları zihinlerinin bir köşesinde saklar.

Bazı kadınlar küçük bir hediyeyi ya da sevgililerinin onlar için yazdığı mektubu saklamayı tercih eder.

Bu kadınların eski sevgililerine karşı bir şey hissettiği anlamına gelmez, yalnızca hayatımızın bir döneminde bizi mutlu eden birkaç anıyı saklamak kadınların hoşuna gider.

Bu küçük anılar bize sevilmenin ve mutlu edilmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu hatırlatır ve geçmişi hatırlamak bugünkü muhteşem kadına dönüşmelerine yardım eder.
12 2

Kadınlar erkeklerin yanında kendilerinden oldukça emin hareketler sergileseler de aslında erkeklerin kendilerini yanlarında istediklerini bilmek isterler.

Kendisini fazlalık olarak görmeyi kimse istemez! Hele ki ilişkinizin başında belirsizlik durumlarında bir kadını yanında görmek isteyen erkek bunu sevgilisine mutlaka belli etmeli.

Bazı kadınlar erkeklerin soğuk davranışlarını görüp onlarla kendilerini özletecek küçük oyunlar oynamaya da bayılır!
12 3

Bir kadın sevgilisinin ailesinden hoşlanmasa bile bunu ona asla söylemez, çünkü kadınlar ilişkilerini tehlikeye atmak ve sevdikleri erkeğin kalbini kırmak istemezler.

Birçok kadın yalnızca bu konuda şikayetçi oldukları halde partnerlerini incitmemek adına ve aile ve aşkı arasında seçim yapmak zorunda kalmamak için ağızlarını açmıyor.

Sevgilisinin ve eşinin ailesinden hoşlanmayan kadınlar çareyi mümkün olduğunca onlarla görüşmemekte buluyor.
12 4