Kalem etekle yaratabileceğiniz süper kombinasyonlar

Kalem etekler nasıl giyilir?



Bu duyguyu biliyorsunuz, değil mi? Donna Karan'ın da dediği gibi kadın vücudunun en güzel halini terzi işi bir kalem eteğin içindeyken görebilirsiniz. İşte bu his bazen rahatsızlık verebilir. Kendinizi kalem eteğinizin içinde 'emanet', demode ya da fazla abartılı hissetmemek için bazı kombinasyon önerilerimiz var.

Bir noktayı da söylemeden geçmeyelim: Burada fotoğrafını gördüğünüz kadınların büyük kısmı model değil! Hepsi tüm dünyada yapılan sokak modası çekimlerinde objektiflere takıldı. Yani neden siz de böyle görünmeyesiniz?
8 1

Retro

Kalem etekleri yeniden raflara dizenin Mad Men dizisindeki seksi sekreter Joan'un oldu. Onun 60'lı yıl şıklığını tam olarak yaşamak için kalem eteğinizi başka retro parçalarla süsleyebilirsiniz. Retro, her tür demode riski taşıyan kıyafetle alternatif bir tarz yaratmak için en kolay yoldur. Alışveriş yaparken bu bilgiyi hatırlayın.
8 2

Aksesuar

Aksesuarlar kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayabilir. Belinize ince ya da korse bir kemer takabilirsiniz. Kolyeler ve küpelerle tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Aslında bunların hiçbirine ihtiyacınız yok, fakat yüksek bel bir kalem etek size kombinasyonunuzu 'ayrık' hissettirebilir. Bütünü korumak için aksesuar en güvenli yöntemdir.
8 3

Triko

Kalem etekle kendinizi fazla gösterişli hissettiğinizde trikoların huzurlu ve sade kollarına kendinizi bırakabilirsiniz. Uzun bir üst parça ve ince bir kemerle peplum etkisi yaratarak aleyhinize görünen bu kombinasyonu bir anda gole bile çevirebilirsiniz!
8 4