Kalın baldırlar kolayca nasıl inceltilir?

Kalın baldırlardan mı şikayetçisiniz? Peki kalf kaslarınızı nasıl kolayca incelteceğinizi biliyor musunuz? İşte baldır inceltmenin kolay yolları…

Kalın baldırlar her kadının en büyük kabusu. İstediğiniz mini şortları giymenin de ötesinde, kalın baldırlar başka birçok kıyafet problemine de yol açıyor.

Artık kalın baldırlarınız için endişelenmenize gerek yok , çünkü sizler için kalf kaslarınızı kolayca eritmenin yöntemlerini araştırdık!

İşte kalın baldırları eritmenin kolay yolları… BALDIRLARI İNCELTEN HAREKETLER GÜNDE 15 DAKİKA YETER TIKLAYIN
9 1

Kalın baldırlardan kurtulmak için öncelikle sorununuzun neden kaynaklandığını bulmalısınız.

Bunun sebepleri;

-Varisler nedeniyle genişleyen damarlarınız, bacaklarınızda şişliğe neden olmuş olabilir. Gevşek yapı dokusu, rahatsız edici bir his ve ağrıyı beraberinde getirir. Bazı durumlarda, bu varisler belli hastalıklara da sebep olabilir.
9 2

-Doğum öncesi bir durum olarak bahsedilen hiperstenik yapı, kalın baldırlarınızın sebebi olabilir. Belirtileri, tıknaz ve kalın kemikli bir vücut şekli olan bu yapının sebebi kas kütlesinin baskın olmasıdır.


-Kilo verildikten sonra bu bölgedeki yağların sabit kaldığı da kadınların sıkça söylediği şikayetlerden.

-Güçlü ve fazla büyümüş kaslar baldırlarınızın kalınlaşmasına sebep olabilir. Bu durum çoğunlukla spor yapan kadınlarda, profesyonel balerinlerde ve spor meraklılarında görülür.
9 3

Baldırları kolayca eritmenin ilginç ve etkili yöntemlerinden biri "Body Wrap" denilen inceltici sargılar.

Sıradan yiyecekler ve kremlerle evde de uygulayabileceğiniz bu inceltici işlemleri güzellik merkezlerinde de yaptırabilirsiniz.

Bacaklarınıza inceltici sargılar sarmakla iş bitmiyor. Yediklerinize dikkat ederek düşük kalorili bir beslenme biçimi benimsemelisiniz.
9 4