Kanlı Ay tutulmasının burçlara etkisi!

Astrolog Demet Baltacı, Kanlı Ay tutulmasını anlatıyor. Baklım 4 Nisan 2015'te gerçekleşen bu doğa olayı burçları nasıl etkiliyor...


KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Dolunay, ilişkileriniz, ortaklıklarınız, sosyal hayattaki kimliğinizle ilgili bazı gelişmeleri hızlandırabilir ve ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili şanslı bir dönemdesiniz.
13 1

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dolunay ile birlikte günlük yaşamınızda, iş ve çalışma koşullarınızda, sağlığınızda bazı hızlı gelişmeler olabilir. Günlük rutinlerinizi düzenleyebilir, çalışma saatlerinizi değiştirebilirsiniz. Evcil hayvan beslemeye başlamanız da mümkün.
13 2

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Dolunayda aşk, flörtler, eğlence, organizasyon ve çocuklarla ilgili projeleriniz hızlanabilir. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda yeteneklerinizi kullanabilir, sosyal yaşamda dikkat çekebilirsiniz. Genel olarak şanslı bir dönemdesiniz.
13 3

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Dolunay, eviniz, yaşadığınız yer, aileniz ve ebeveynleriniz ile ilgili konuları hareketlendirebilir. Ev içi tadilat, taşınma, emlak kiralama, alım, satım gündeme gelebilir. Evde çalışacağınız bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir.
13 4