2013 ilkbahar etek modelleri

2013 ilkbaharında hangi etekleri giyeceğiz? Gossip Girl'ün seksi sarışını Serena Wan Der Woodsen stilinden yola çıkıyoruz.


Güneşli ya da yağmurlu hiç fark etmez. Etrafta eteklerle dolaşabileceğiz! Ofise şık gidebilmek ya da özel bir geceye ışıltı katmak etekler sayesinde mümkün olacak. Elegan, seksi, buğulu ve rengarenk bir sezon geliyor.

Gossip Girl dizisi sona erse de etkileri sürüyor. Serena Van Der Woodsen karakterini canlandıran Blake Lively'nin dizide giydiği mini ve ultra seksi etekleri hepimiz çok beğendik. Baskılar, desenler, ışıltılar ve kıvrımların üzerinizde harika durduğu bir bahar söz konusu. Bakalım hangi etekler modaymış!
7 1

Pastel renklerde etekler daimi tercihiniz olmalı bahar aylarında. Mini ve kalçayı saran formu üzerine giyeceğiniz ipek oversize bluzla dengelenebilir.
7 2

İyi havaların gelmesiyle pantolonlardan kurtulma zamanı da yaklaşıyor. Taptaze bir görünüm için desenli etekleri denemeye değer.

Bu etekler evaze inişleriyle düz tişörtlerle spor ve şık kombinler oluşturmak için harika bir parça.
7 3

Pembe tonları baharın sevimliliğini ve yüksek enerjisini yansıtan tonlar. Yüksek bel büyük pilili eteklerin hiçbir zaman modası geçmez.

Güneşli bir günde pembe tonlarında bu dalgalı etekleri deneyin.
7 4