Her kadının bilmesi gereken kapatıcı hileleri!

Kapatıcılar kadınların olmazsa olmazıdır. Sadece bir kapatıcı yardımı ile neredeyse bütün kusurlarınızı yok edebileceğinizi biliyor musunuz?



Sadece bir kapatıcı ile yüzünüzdeki bütün kusurları, izleri kapatabilir, ışıltı verebilir ve dudaklarınızı daha da büyük gösterebilirsiniz.

Birçok kadın bu ürünü kullanmaya pek alışkın olmasa da, kapatıcı kadınlar için hayatı kolaylaştırıcı ve kusurları gizleyen bir yardımcı.

Peki bu malzemeyi nasıl doğru yöntemlerle kullanmalıyız?
10 1


Eğer fondöten kullanıyorsanız, ilk önce fondöteni daha sonra kapatıcıyı uygulayın. Bu sayede kapatıcıyı da daha az sürmüş olursunuz.

Makyajınızın kusursuz görünmesini istiyorsanız bu kurala dikkat etmelisiniz.
10 2


Kapatıcının en mucize eseri göz altındaki torbaları ve koyu halkaları yok etmesi. Gözünüzün altına doğru uygulayacağınız kapatıcıyla bu sorununuzdan hemen kurtulabilirsiniz.

Uygulama aşamasında göz altından yanağa doğru bir üçgen çizip kapatıcıyı o bölgeye kapatıcyı sürmeniz doğru bir işlem olacaktır.
10 3


Dekolte elbise giymek istiyorsunuz fakat göğüslerinizde sivilce çıktı...

Göğüslerinizdeki sivilce veya lekeleri kapatmak için, cilt tonunuzla eşleşen bir kapatıcıyı sorunlu bölgelere sürün ve saydam bir pudrayla üstünden geçin..
10 4