Sevgililer gününe özel romantik makyaj nasıl yapılır?

Kadınlar 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklara başladı bile. Ünlü kadınlar bu özel günde nasıl bir makyaj tercih ediyor biliyor musunuz?


Sevdiğiniz için Sevgililer Gününde güzel görünmek, en çekici ve seksi duruşunuzu sergilemek çok önemli. Kırmızının göz alıcı ve iddialı tonlarını denemek için güzel bir fırsat diyebiliriz.

Romantik görünümünüzü koruyacağınız bu geceye özel makyaj için basit adımlarla uygulayabilecek makyajın ipuçlarını adım adım Burçin Göksu gösteriyor.
13 1

Günümüzde göz farlarından göz kalemlerine kadar, tüm ürünlerde geniş bir renk skalasını yakalamak mümkün. Ürünleri, renkleri ve malzemeleri birlikte kullanarak yapılabileceklerse hayal gücünüze bağlı!

Göksu'nun adım adım sizlerle paylaştığı bu makyaj tüyolarını, kırmızı rengi dudakta değil, gözlerde vurguluyor. İlk etapta zor görünse de uygulamaya başladığınız an, bu makyajın kolaylığını farkedeceğimizi savunuyor Göksu.
13 2

İlk adım da her zaman ki gibi gözler. Göz çevresindeki morluk ya da lekeleri göz kapatıcı ile kapatarak, makyaja başlayabiliriz.
13 3

Fırça yardımıyla göz kapağını açık tonlarda hafif parlıklık veren tonlardaki krem rengi farkı kullanarak içten dışa doğru taşırmayacak şekilde uygulamalı.
13 4