'Kış beyazı' Modası

...


Beyaz asilliğin rengidir, sizce de öyle değil mi? Beyaz sadece güneşli havalarda üzerimizde güzel durmaz. Büyülü bir kış akşamında, karlı bir sabahta beyaz teninize imzasını atar. Şimdi size önereceğimiz beyaz parçaları dikkatle okuyun ve gardırobunuzda ne var ne yok bakın…
10 1

Havalar ne zaman serinlemeye başlar diz üstü kabanlarımız bizim vazgeçilmezlerimiz olur. Açık renkler her zaman detayları daha öne çıkaran parçalar olarak karşımıza çıkar. Bu sezon 'kar beyazı' her zamankinden daha çok moda. Kar beyazı ile feminen monokrom stili elde edeceksiniz.
10 2

Uzun kol kayık yaka bir elbise var sırada. Beyazın ve beyaz kırık tonlarının ne kadar zarif göründüğünün de kanıtı bu elbise. Belden evaze inen bu parça kış akşamlarının can kurtarıcı parçalarından olmaya aday. Yani beyaz parçalar gecenin dikkat çekici silüeti olmayı garantiliyor efendim.
10 3

Yaz boyu uzun elbiselerin ve uzun tiril tiril eteklerin içindeydik. Kış sezonunda ise bu etekler daha da şıklaşıyor. İpek ve saten kumaşlarla karşımıza çıkan bu etekler baştan çıkarıyor.
10 4