Kariyerinize etkisi olan saç modelleri!

Saç stiliniz kariyerinizi nasıl etkiliyor? İş yaşamınıza yön vermek istiyersanız saç modelinizden yardım alabilirsiniz. İşte kariyer değiştiren 8 saç stili!


Saç stilimiz, hayatımızı çevreleyen birçok şeyle etkileşim halinde. Kendimizi dış görünüşümüzle ifade ederken, saç modelleri ve renkleri kariyerimizi geliştirmemize katkı sağlıyor.

Saç tasarımcısı Ashley Javier, yalnızca saç kesmediğini aynı zamanda ssaçını tasarladığı kişilerin kariyerlerini de değiştirdiğini söylüyor.

Bir diğer deyişle, saç stiliniz kendinizi gerçekleştirmenizde ve kariyerinizde büyük rol oynuyor!

Sizler için ünlü isimlerin kariyerlerini şekillendirmesinde büyük rol oynayan saç değişimlerini ve sihirli saç kesimlerinden örnekler derledik.

İşte kariyer yönlendiren saç modelleri!
9 1

İyi giden kariyerinizde bir fark yaratmak ve bir adım öne çıkmak istiyorsanız tercihiniz mutlaka kızıl tonlardan yana olmalı.

Moda editörü Taylor Tomasi Hill, başarılı bir moda editöründen sokak modasının öncüsü haline ateş kızılı saçları sayesinde ulaştı!
9 2

Saç stilinizi kişiselleştirerek başarıya ulaşabilirsiniz. Vogue dergisinin efsanevi yöneticisi Anna Wintour, kendine has küt saç stilini yıllardır asla değiştirmiyor.

Moda dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Wintour, katıldığı davetlerde de saç stilini değiştirmiyor ve bu stili kendisiyle özdeşleştiriyor.

Kendiyle özdeşleşen saç stiline sahip bir diğer ünlü isim de Friends dizisindeki Rachel karakteriyle ünlenen Jennifer Aniston.

Sempatik oyuncu şöhretini gerçekten Rachel karakterini canlandırdığı yıllarda biçimlendirdiği saçlarına borçlu. Bu saç modeli o kadar ünlendi ki, artık kuaförler bu stili Rachel saçı olarak tanımlıyor.
9 3

Rooney Mara, Ashlee Simpson ve Leighton Meester kariyerlerinde değişim yaşamak ve eski imajlarını geride bırakmak için koyu rengi tercih ediyor.

Eğer siz de cici kız imajınızdan kurtulup olgun bir ifadeye bürünmek istiyorsanız balyaj ve gölgelerden uzak durup, koyu kahve ve siyah tonlarına yönelebilirsiniz.
9 4