Kendi kuaförünüz olup 5 sorunu yok edin!



'Her dakika kuaföre gidilmez ki!' diyen biriyseniz sizlere şimdi harika 5 önerimiz var. 5 sorununuza 5 öneriyle hem pratik bir şekilde saçlarınızı güzelleştirecek, hem de acil durumlarda yardımınızı kendiniz yapacaksınız.
7 1

Sorun 1: Kırıklar


Uçlar çok mu kırık? Biraz jöleyle uçları tutam tutam ayırarak kendi halinde kurumalarını sağlayın. Zamanınız daha çoksa arkadan uçları içeri toplanarak topuz yapın. İçe doğru fön çekmek de bir süre idare etmenizi sağlar. Ama bunu yapmadan önce kuru saçlar için hazılanan ve durulama gerektirmeyen kremler kullanmak gerekir.
7 2

Sorun 2: Rengin solması


Boyası akan saçlar için en iyi çözüm, renk koruyucu şampuanları ve kremleri kullanmak. Bunun dışında saç üzerinde katman oluşturarak boyasının akmasını ve rengin solmasını engeleyen ürünleri de kullanabilirsiniz.
7 3

Sorun 3: Boya zamanı


Saçların boyası gelmiş. Ama boyatmaya zaman yok. Tatsız bir sonuçla karşılaşmak istemiyorsanız kendiniz boyamaya kalkmayın. Acil çözüm olarak saç spreyi ve maskaralardan yararlanın. Uygulayacağınız modellerle de boya zamanı gelen saçları gizleyebilirsiniz. Örneğin, tepede sıkıca toplayın ya da arkadan gevşekçe örün.
7 4