Karşı cinsi baştan çıkarmanın sırrı!

İlişkilerinizde karşınızdaki kişiyi baştan çıkarmakta sorun yaşıyorsanız daha seksi ve cazibeli olmak için kendinizi yıpratmayın...İşte doğal cazibenin sırları!


Karşı cinsi elde etmek için baştan çıkarma, yaklaşma ve zoru oynama tavsiyesi arayanlar her zaman doğru sonuca ulaşamıyor.

İlişki uzmanları, aşk ve seks hayatlarında mutlu olamayan kişilere hep aynı şeyi söylüyor;"Doğal olun" Kendiniz olun".

Peki bu ne demek? Karşı cinsi etkilemek için şimdiye kadar hep daha gizemli, daha cazibeli, daha çekici ve daha daha birsürü şey olmanız öğütlendi. Siz de bu tavsiyeleri dinleyip daha çekici davranmaya çalıştıkça işler daha da kötüye gitti.

Sizler için baştan çıkarıcı, seksi ve cezbedici olmak için çaba sarfetmeyen kadın ve erkeklerin doğal davranışlarını araştırdık.

İşte baştan çıkarıcı kadın ve erkeklerin doğal davranışları!
8 1

İlişki ve seks uzmanları kendilerine danışanlara şu tavsiyede bulunuyor "Eğer kendi cinsel kimliğinizle barışık değilseniz "seksüel" olan hiçbir davranışı korkusuzca benimseyemez ve bir ilişkide asla rahat olamazsınız."

Teknik olarak, hoş görünümlü, güzel ya da yakışıklı, iyi giyimli, eğlenceli, zeki, sosyal karizmaya sahip ve çok kibar biri olabilirsiniz.

Fakat Seksüel Benliğiniz yoksunluk, hayalkırıklığı , yetersizlik hissi, kontrol edilme ihtiyacı, düşük öz saygı, ümitsizlik ve kırgınlık duygularıyla zehirlendiğinde Gerçek Seksüel Enerjiniz gerilemiş, gereksiz bir şekilde agresifleşmiş ve yüzeyselleşmiş olur.
8 2

Karşı cinsiniz konuşma ve heraketlerinizde Gerçek Seksüel Enerjinizin yansımalarını göremeyince sizi "ilişki değeri olmayan" biri gibi değerlendirirler.

İşte bu nokta da bir ilişkiye başlamak bir kenara, karşınızdaki kişiyle sohbet etmekte ya da bir buluşma ayarlamak için bile oldukça çaba sarfetmeniz gerekir.

Karşınızdaki kişiyi elde etmek ya da ilişkinizi devam ettirebilmek için birçok baştan çıkarma taktiğini, seks pozisyonunu, sohbet açacak konuları, flörtöz vücut dilini ve seksi pozları çaresizce tüketirsiniz.
8 3

Baştan çıkarıcı kadın ve erkekler bu hareketlerini rol gereği sergilemezler. Cazibe onların makyajının, kıyafetinin be benliklerinin bir parçasıdır.

Bu tarz bir cazibeye sahip olan kadın ve erkekler kendi seks enerjilerinin farkındadırlar.

Kim olduklarını kabullenerek cinsel kimlikleriyle uyum içinde hareket ederler. Seks enerjilerini keşfettikleri için de onların yanındayken havada uçusan seks enerjisini kolayca hissedebilirsiniz.
8 4