Karşınızdakinden bunları beklemeyin!

İnsanlardan beklememeniz gereken 7 şey var. İnsanlar sürekli sizi hayal kırıklığına uğratıyorsa beklentilerinizi gözden geçirin!


Başkalarının söyledikleri ve yaptıkları sizi hayal kırıklığına uğratsın istemiyorsanız, başkalarından beklemenizin hata olduğu birkaç şeyi bilmelisiniz.

Bazı durumlarda beklentileriniz olması, hissettiğiniz şüphelerin dağılmasını sağlayıp ve size umut verirken bazı şeyler var ki, onları asla kontrol edemezsiniz. Sizin kontrol edemediğiniz şeylerin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin.

Hayatınızda gerçekten önem taşıyan konulara odaklanın ve bardağın yarısını dolu görün. Başkalarından asla beklememeniz gereken şeylerin farkına vardığınız zaman sağlıksız beklentilerinizi değiştirmeyi başarabilirsiniz. Bu değişim kendinizi yeni başlangıçlara ve deneyimlere açmanızı sağlar.

İşte başkalarından beklememeniz gereken birkaç şey!
9 1

Başkalarından beklememeniz gereken en önemli şey sizden hoşlanmalarıdır. Tanıştığınız herkesin sizi sevmesi biraz imkansız değil mi? Her zaman etrafınızda size kötü davranacak ya da arkanızdan kötü şeyler söyleyecek negatif insanlar olacaktır.

Bu tarz insanları görmezden gelmeyi ve sizin düşüncelerinize ve size saygı duyan insanlarla yakınlık kurmayı öğrenin. İnsanlar ne derse desin ve ne düşünürse düşünse kendiniz olun!
9 2

Bu gerçek dışı beklenti sizi yalnızca hayal kırıklığına uğratır. Hiç kimse mükemmel değildir, siz bile! Öyleyse insanlardan mükemmel olmalarını neden bekliyorsunuz?

Herkes hata yapabilir. Sonuçta bizler mükemmel birer robot değiliz. Başkalarının hata yapmalarını bekleyin. Onlar hata yaptığı zaman üstesinden gelmelerine yardımcı olun.

İnsanların söyledikleri ve yaptıklarıyla mükemmel olmamaları sizi üzmesin. Anlayışlı olmaya ve empati kurmaya çalışın.
9 3

Bütün insanlar birbirinden farklı karakterde ve herkesin kendine has bir düşünce yapısı var. Bazı kimseler sizinle aynı fikirde olabiliyorken diğerleri sizin fikirlerinize katılmayabilir. Çevrenizdeki herkes tarafından onaylanmayı düşünmeyin.

Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmaktan vazgeçin ve kendi karalarınıza değer vermeyi öğrenin. yaptıklarınızdan tatmin olmalı ve hiçbir zaman yaptığınız bir şey için pişmanlık duymamalısınız.

Herkesi memnun etmeye çalışmayın çünkü bunu asla başaramazsınız. Kendinize biraz daha güvenin ve bildiğiniz yoldan şaşmayın!
9 4