Kate Upton göğüslerinden şikayet mi ediyor?

Geçtiğimiz günlerde Sports Illustrated kraliçesinin göğüslerinden şikayet ettiği ve vücudunu beğenmediğiyle ilgili söylentiler ortaya atıldı.. ve işte Kate upton'ın açıklamaları...

Kate Upton göğüslerinden şikayet mi ediyor?

Kate Upton'ın başı şu sıralar hakkında çıkan haberlerle dertte.  The Sun gazetesine verdiği bir röportajda Upton'ın vücudundan hoşlanmadığı ve hayatının her günü daha küçük göğüsleri olması için dua ettiğini söylediği iddia edilmişti.

Ünlü iç çamaşırı ve bikini markalarının favori modelleri arasında yer alan Kate Upton için bu durum tam anlamıyla bir kaos yarattı.

İddia edildiğine göre Kate Upton, verdiği röportajda ince askılı bikiniler, straplez elbiseler ve ince askılı bluzlar giymek istediğini ama göğüslerinin büyüklüğünden dolayı bunları giyemediğini söylemişti. Bu durumdan dolayı üzülen Upton, "Zaman zaman ben de vücudumla ilgili güvensizlik hissine kapılıyorum" itirafında bulunmuştu.

Ve bu iddialar magazin basının gündemine oturdu. Suskunluğunu daha fazla koruyamayan güzel model Twitter'dan açıklama yaparak hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Ünlü model, attığı twitte şunları yazdı; "Ne yazık ki, vücudum hakkında söylenenlerin hepsi uydurma ve sansasyon yaratma çabasıdır. Her kadın gibi vücudumu beğenmediğin anlar oldu fakat  vücudumu seviyor ve vücudumun her bölgesiyle gurur duyuyorum. En ufak bir şeyi bile değiştirmezdim."

KATE UPTON'IN MUHTEŞEM POZLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bu tartışmaların arasında Kate Upton'ın rol arkadaşı Cameron Diaz, magazin muhabirleri tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Diaz'a Kate Upton'la oynadıkları filmde bir plaj sahnesinde birlikte kamera karşısına geçtiklerinde nasıl hissettiği soruldu.

kate-cameron.jpg

Cameron Diaz, Kate Upton'la birlikte rol aldığı plaj sahnelerinde ünlü modelin yanında bikini giymekten ve vücudundan utanmadığını söyledi.  "Ondan 20 yaş daha büyüğüm. Onun gibi olmaya çalışmıyorum." diyen Diaz, vücuduyla son derece barışık olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Yorumlar