Kate Upton'dan güzellik dersi!

Kate Upton, klasik kırmızı rujun nasıl sürüleceğini yeni kozmetik kampanyasında herkese gösteriyor!

Kate Upton'dan güzellik dersi!

22 yaşındaki Kate Upton, Bobbi brown markasının Crazy for Colour koleksiyonunun kampanya yüzü oldu. Vogue dergisinin kıvrımlarıyla ünlü kapak kızı Kate Upton, yalnızca birkaç hafta önce Surf and Sand koleksiyonunun yüzü olduğunu açıklamıştı. Çok geçmeden ikinci kampanyasının haberini veren Upton, bu kez kıpkırmızı dudaklarıyla bizleri etkilemeyi başarıyor.

article-2685796-1f81884b00000578-147_634x612.jpg

30 yeni ruj tonunun bulunduğu Crazy for Colour serisi  "1 ruj asla yeterli değildir" sloganıyla yola çıkıyor. Crazy for Colour serisi nude tonlardan canlı tonlara kadar,  eski ve yeni popüler renklerden oluşuyor.

Bobbi brown yeni ruj renklerini Kate Upton'ın kusursuz dudaklarıyla sergiliyor. Bu kampanyada yer aldığı için çok heyecanlı olduğunu belirten Kate Upton, Bobbi Brown'ın çok ilham verici olduğunu ve ürünlerinin her yerde giderek daha da fazla yaygınlaştığını söylüyor.

Geçtiğimiz Mart ayında Bobbi Brown, Kate Upton'ın yeni sezonda markasının güzellik elçisi olacağını duyurmuştu.

Annesinin de her zaman Bobbi Brown markasını kullandığını söyleyen Upton,  ünlü kozmetik markasının Katie Holmes'dan sonra çalıştığı 2. ünlü isim.

Günlük hayatında da doğal bir görünüm sergilemeyi tercih eden Upton,  Bobbi Brown maskara ve nemlendiriciye bayıldığını söylüyor. "Bobbi Brown maskaraya ve nemlendiriciye bayılıyorum, her zaman çantamda taşıyorum. Ayrıca her zaman lipbalm kullanıyorum, bu ürünleri çantama atıp her gittiğim yere mutlaka götürüyorum."

Kendi stilini anlatan Upton, "Kendi tarzımı sakin, gündelik, seksi ve sofistike olarak nitelendiriyorum."diyor.

article-2669025-1f1c569000000578-261_634x431.jpg

3 Çocuk annesi Bobbi Brown ünlü kozmetik markasını 1991 yılında kurdu.  4 yıl sonra firmasını Estee Lauder'e satan Bobbi Brown, hala markanın kreatif sürecinde yer alıyor.

"Kate çekimlere yüzünde en ufak bir makyaj izi bile olmadan geldi. O, sıradan bir kız, gerçekten taze ve tüm Amerikanların hayalindeki gibi." diyen Bobbi Brown, Upton'ın yalnızca güzelliği değil ayrıca pozitif enerjiyi de yansıttığını düşünüyor.

Kate Upton'la çalışmaktan mutluluk duyan Bobbi Brown, "Oyunculuk yapmaya başladı, o bir model ve sıklıkla kendine güvenmekten ve öz saygıdan bahsediyor, bu dabenim için gerçekten çok önemli. Bence genç kızlarımız için güzel bir rol model." diyor.

 

Yorumlar