Bugün evde 5 süper yüzük yapıyoruz!

...



Evde çok pratik malzemelerle yapabileceğiniz 5 tane yüzük tarifimiz var. Sezonun en yeni trendi zımba yüzükle başlayalım.

Eski, ayarlanabilir (parmağınıza göre sıkıştırabildiğiniz) yüzüklerinizin taşlarını çıkardıktan sonra penseyle arkadan kollarını ayırarak kıvırın. Zımba boncukların arkasına silikon sürdükten sonra kıvırdığınız uçlara sabitleyin. Ortadaki boncuğun biraz daha geride durması gerektiğini hatırlatalım.
6 1


İşte çok kolay bir model daha! Bunun için renkli elektrik kablolarını bile kullanabilirsiniz. Sadece penseyle şekillendirin. Bu yüzüğün en güzel yanı birkaç tane yüzükle birlikte muhteşem şekilde kombinasyonlar oluşturabilmesi... Bu yüzden bir taneyle yetinmeyin!

Bu modeli ayak yüzüğü olarak da kullanabilirsiniz.
6 2


Eski sade yüzüklerinize hayat verin. Ayakkabı bağcığı, eski kurdeleler, kumaş artıkları... Her şeyi kullanabilirsiniz. Sadece fiyonk atmadan önce silikon sürmeniz gerekiyor. Böylece düğüm asla dağılmaz.
6 3


Şu sıralar her yerde satılan ince yüzüklerin arasına kullanmadığınız bir zincir geçirerek çok şık bir model yaratabilirsiniz. Parmağınızı rahatça hareket ettirebilecek kadar uzun bir zincir kesin. Bu modeli farklı parmaklara takılabilen çoklu bir yüzük yapmak için de kullanabilirsiniz. Zinciri yukarı-aşağı değil, yanlara sabitlemeniz yeterli!
6 4