Kendin Yap: Duvar kolajı

Boş duvarlarınıza bakıp nereye ne asacağınızı, bu boşlukları nasıl süsleyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Sizin için harika bir fikrimiz var!

Kendin Yap: Duvar kolajı

Küçük değişiklikler yaparak evinizin dekorayonunu kişiselleştirin!  Belirli mağazalarda satılan süs eşyalarına ve tablolara mahkum değilsiniz. Evde kolayca yapılabilen, el işi "kendin yap" dekoratif objeleri son zamanlarda ev dekorasyonunda popülerlik kazandı.

Bir dönem misafirliğe gittiğimiz tüm evlerde gördüğümüz benzer çerçeve ve duvar süslerinden sıkıldıysanız , duvar dekorasyonu için harika bir fikrimiz var! 

Aile fotoğraflarınızı ve keyifli dakikalarınızı sıkıcı çerçevelere hapsetmenize gerek yok.  Üstelik bu şekilde duvarlarınızda binlerce küçük çivi deliği de açılmış olmayacak!

Boş duvarlarınıza şöyle bir göz atın ve süslemek istediğiniz kısmı belirleyin. Boş bir kağıda kafanızda oluşturmak istediğiniz şekli belirleyerek hangi resmi duvarın neresine asacağınızı, nasıl bir kolaj yapacağınıza dair bir taslak oluşturun.

Bu dekorasyon taslağı herşey bittikten sonra kötü sürprizlerle karşılaşmanıza engel olacak. Daha sonra sevdiğiniz resimlerinizi irili ufaklı bastırıp duvar yapıştırıcısı kullanarak belirlediğiniz yerlere yapıştırın.  İşte duvar kolajınız çok havalı görünüyor!

Bu duvar kolajını sevdiğiniz şiirler, güzel sözler ve daha başka birçok şeyle geliştirip, kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz!

Yorumlar