Kendinize söylemeniz gereken 7 şey!

Tüm olumsuzluklara rağmen, başarılı olmak ve hedeflerinize ulaşmak için hergün kendinize hatırlatmanız gereken şeyler var. Güne başlarken herkesin mutlaka kendine söyleyeceği 7 şey!


Hepimiz pozitif düşüncenin kararlılığın, dayanıklılığın ve başarının anahtarı olduğunu biliyoruz. Gün boyunca enerji ve motivasyonu kaybetmemek için herkesin kendine söylemesi gereken bazı şeyler var.

İçinde yaşadığımız dünyada zaman zaman stresli, yenilmiş ve ezilmiş hissetmek elde değil. Gün boyunca karşınıza nasıl bir olumsuzluk çıkarsa çıksın, kendinize söyleyeceğiniz şeyleri hatırladığınız zaman tekrar dünyayı fet edecek gücü içinizde bulabilirsiniz! Karşınıza negatif insanlar ya da durumlar çıktığında kendinize telkin edeceğiniz pozitif düşüncelerin ne kadar etkili ve güçlü olduğunu göreceksiniz!
9 1

Bugünü atlatmak için gereken herşeye sahibim! Terfi edeceksiniz ya da evde ailenizle ilgili problemleriniz var, veya bugün kendinizi kötü hissediyorsunuz ve pes etmeye hazırsınız.

Sabah uyandığınızda kendinize, bugünü atlatmak için gereken herşeye sahip olduğunuzu söyleyin ve karşınıza çıkan görevleri başarıyla yerine getirin. Sakin olun ve düşüncelerinizi basit adımları başarmaya odaklayın.
9 2

Kendinize söylemeniz gereken diğer önemli şey ise karşınıza çıkacak en iyi fırsatlar ve yeni mücadeleler için hazır ve yeterli olduğunuz. Başkalarının ne kadar şanslı ve hayatta ayrıcalıklı bir konuma sahip olduğundan bahsetmek yerine kendinizin ne kadar şanslı ve ayrıcalıklı olduğunu düşünmeye başlayın.

Düşünce sisteminizde yapacağınız en ufak bir değişiklik tüm hayatınızı etkileyecektir. Hayalini kurduğunuz hayat için en güzel fırsatlar karşınıza çıkacaktır ve siz en iyisini hakediyorsunuz!
9 3

Hayatımız boyunca birçok defa içimize sinmeyen, bazı kararlar vermişizdir. İçimize sinmeyen bu kararları çoğu zaman başkalarının fikirlerini, parasal durumları, bize çabuk başarı sağlayacak fırsatları ve başkalarının üzerimizde oluşturduğu baskıları düşünerek verdik. O günlerde bu nedenler sizin için önemli görünse de, içten içe sizi rahatsız eden bir karar verdiğinizde zamanla aslında ne kadar önemsiz olduklarını anlayacaksınız.

İç güdüleriniz size sezgilerinizin bir konu hakkında ne söylediğini anlatan en yakın arkadaşınızdır. Ve eğer kendinize odaklanıp iç güdülerinizi dinlerseniz, hiç bir zaman pişman olmazsınız.
9 4