Keyifli ve lezzetli bir mutfak deneyimi!

Academia Barilla ve Çekmece Yayınları işbirliğiyle okuyucuyla buluşan "50 Kolay Tarif" isimli yemek kitaplarının tanıtımı için Mutfak Sanatları Akademisi'nde bir etkinlik gerçekleştirildi.

Keyifli ve lezzetli bir mutfak deneyimi!

29 Mayıs Perşembe günü MSA'da gerçekleştirilen etkinliğe Elmaelma olarak biz de katıldık ve çok eğlendik!

Bu harika etkinlikte MSA'nın muhteşem atmosferinde Academia Barilla'nın kolay tarifleri arasından seçilen birbirinden lezzetli yemekleri hazırlama ve tatma fırsatı bulduk.

Bu etkinlik için seçilen menüde Ballı Susamlı Dana Etli Salata,  Kapari ve Zeytinli Kağıtta Levrek, Jumbo Karidesli Tam Buğdaylı Spaghetti  ve Çikolatalı Akışkan Mini Kekler vardı.

Bizde Barilla'nın bizler için hazırladığı mutfak önlüklerimizi giydik ve aşçı şapkalarımızı takarak yemek yapmaya başladık!

Tariflerimizi hazırlarken MSA'nın deneyimli şefleri de bizlere eşlik etti. Tüm tariflerin hazırlanma aşamasında bizleri kontrol edip yönlendirdiler.

Heyecanla kereviz saplarını jülyen doğrayıp, çikolatalı kek için şekerle yumurta akını traş köpüğü kıvamına getirmeye çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.

Etkinliğin sonunda tüm katılımcılara  Kremalı Kurabiye ve 5 kitaptan oluşan "50 Kolay Tarif" kitap serisi hediye edildi.

Çekmece Yayınlarının özenle hazırladığı kitapların tasarımı oldukça ilgi çekici. Her biri kendi konusunun şeklinde olan kitaplardan özellikle kenarı ısırılmış Çikolata kitabının tasarımına  bayıldık.

cekmece-yayinlari-academia-barilla-(3).20140602145703.jpg

Her kitapta yemek tarifleri ayrıntılı olarak anlatılmış. Her sayfanın altında hazırladığınız tarifin kaç dakikada pişeceği ve zorluk derecesi belirtilmiş böylece eğer yemek yapma konusunda pek tecrübeli değilseniz işe hangi tariflerden başlamanız gerektiğini fark edebiliyorsunuz.

Eğer İtalyan mutfağını seviyor ve kendi mutfağınızda da İtalyan lezzetlerine yer vermek istiyorsanız Academia Barilla'nın bu serisini kaçırmayın!

Bu güzel etkinlik  ve muhteşem kitaplar için Academia Barilla ve Çekmece Yayınlarına teşekkür ederiz.

Yorumlar