Kilo vermek için akşam yapmanız gereken 6 şey!

Şişkinliği önlemek ve kilo vermeyi hızlandırmak için geceleri neler yapabileceğinizi biliyor musunuz? İşte kilo verdiren ve şişkinliği önleyen 6 yöntem…


Akşam saatleri televizyonun karşısına geçip bir şeyler atıştırmak, telefonda arkadaşlarla gevezelik etmek, yetişmeyen işerle ilgilenmek için oldukça elverişli.

Fakat akşam saatlerinde kendinizi ertesi güne hazırlayarak daha fazla ve daha kaliteli zayıflamak için hazırlayabilir ve vücudunuzda şişkinlik oluşmasını önleyebilirsiniz.

Akşamları yapacağınız bu basit şeylerle hedeflediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz!
7 1

Eğer sabah uyandığınızda kendinizi hafiflemiş hissetmek istiyorsanız, baharatlı yiyecekleri akşam yemeğinizde tercih etmeyin.

Yemekte yediğiniz tuz gece boyunca vücudunuzda kalacak ve vücudunuzun şişmesine sebep olacak.

Akşam yemeği için en iyi öneri haşlanmış ya da buharda pişirilmiş sebzelerin yanında bir parça yağsız protein tüketmek.
7 2

Spor yapmak zayıflamanıza ve vücudunuzu şekle sokmaya yardımcı olur. 2013 yılında yapılan bir araştırmada akşam spor yapan kişilerin spordan sonra daha iyi uyuduğu ortaya çıktı.

Yani akşam spor yapmak uykunuzu kaçıracak sanıyorsaız yanılıyorsunuz!
7 3

Yine 2013'te yapılan bir araştırmaya göre restoranlarda hazırlanan öğünler, evde hazırlanan yemeklere göre daha fazla kalori değeri içeriyor.

Dışarıda sunulan yüksek kalorili yemekleri yememek için yemeğinizi önceden hazırlamalısınız. Sabah karmaşasında buna vaktim olmuyor diyorsanız, akşamdan ertesi gün ne yiyeceğinizi hazırlamaya çalışın.
7 4