Kilolu kadınlar nasıl giyinmeli?

Siyah bizi olduğumuzdan zayıf gösteriyor diye baştan aşşağı siyah mı giymeliyiz? Tabii ki hayır? İşte büyük beden kadınların şıklık kuralları!

Büyük beden kadınları daha ince gösterecek birçok stil kuralı ve tüyosu bulabiliriz fakat bu kuralların ve tavsiyelerin hepsine uymaya çalışırken elinizde geniş bir kıyafet yelpazesi kalmıyor.

En iyi şekilde görünmek için uğraşırken bir anda alışıldık seçimlerinizi değiştirebilir ve ufak farklılıklarla hem kendiniz hem de dolabınızdaki kıyafetler hakkında daha olumlu düşünmeye başlayabilirsiniz.

Büyük beden şıklık kurallarından bazılarını çiğneyerek kendinize özgü muhteşem stilinizi yaratmaya hazır olun! Modanın bizlere sunduğu sınırsız olanaktan yararlanın ve sıkıcı kombinlere elveda deyin!

İşte kilolu kadınların dolaplarını özgürleştiren stil önerileri!
8 1

Siyah ince gösteren bir renk olduğu için dolabınızı baştan sona simsiyah kıyafetlerle doldurmanıza gerek yok. Çikolata kahvesi ve lacivert de aynı inceltici etkiye sahip ve bu renkler daha çeşitli stiller yaratmanıza olanak sağlar.

Eğer koyu renkli bir alt giyiyorsanız üst kısmınızda renkli bir bluz tercih edebilirsiniz. çok açık renklere yönelmeseniz de giysilerinize renkli dokunuşlar eklemekten korkmayın.
8 2

Tam üzerinize oturan kıyafetler bazen güzel dursa da vazgeçmeniz gereken en önemli stil kuralı olabildiğince bol kıyafetler giymek.

Bol kıyafetler vücudunuzun en geniş kısmına oturduğu için aslında daha geniş görünmenize neden oluyor. Bol bir elbise giymek yerine kalem etek ve tunik kombinlerini tercih edebilirsiniz.
8 3

Enine çizgiler herkesi daha geniş ve kısa boylu gösteriyor fakat bu her desen için geçerli değil.

Eğer çizgili bir parça giymek istiyorsanız ince çizgili desenleri tercih etmelisiniz. Büyük enine çizgiler, kıyafetinizde renk blokları oluşturur ve kötü görünmenize neden olur.

Koyu renkli ve ince çizgileri olan parçaları tercih edebilir ve çizgili parçaları düz renklerle kombinleyebilirsiniz.
8 4