Jennifer Lawrence stili

85. Oscar Ödül Töreni'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan genç yıldız Jennifer Lawrence'ın stilini mercek altına alıyoruz.


Dünyanın en arzulanan kadını olmadan önce Jennifer Lawrence nasıldı? Mavi tüllü elbiseler içinde, çizgili parçalarla, metalik efektli kıyafetlerde nasıl duruyordu? İşte 2013 Oscar Ödülleri'nde 'En İiy Kadın Oyuncu' ödülü sahibi Jennifer Lawrence'ın zaman içinde değişen stili.
12 1

Lise yılları boyunca oyunculuk yapan Lawrence, katıldığı bir ödül töreninde mavi yanar döner efektli tafta kumaştan giydiği mini elbisesiyle yaşına göre büyük göstermeyi başarmış.

Siz de, omuzlarınızı beğeniyorsanız özel geceler için straplez elbiseleri tercih edebilirsiniz.
12 2

Lawrence'i koyu kırmızı ojeleri ve rujuyla çok beğendik. Fakat tek omuz metalik elbisesiyle tam bir hayal kırıklığı yaratmış!

Tek omuz elbiseler düz modellerde göze çarpar. Kalın ve vücudu saran tek omuz bir elbise tercihi oldukça zarif durur.
12 3

Lawrence, çizgileri kıyafetinde kullanmak istemiş. Elbise göz alıcı fakat o karmakarışık görünümlü o ayakkabı hiç olmamış.

Ödül törenlerinde şıklık yarışına girmek oldukça zor. Lawrence zaman içinde daha doğru giyinmeye doğru ilerliyor. Elbisesi ve ayakkabısı ayrı iki parça olarak harika. Fakat bir araya geldiğinde ayakkabı elbiseyi bozuyor. Bu birlikteliğe dikkat etmek şart!
12 4