Erkeklerin hoşlanmadığı 8 davranış

Erkeklerin kadınlarda sevmediği davranışlar!


Erkekler yanlarında kendilerini mutlu hissedebilecekleri, samimi ve canlı kadınları ister. Birlikte olduğunuz kişinin sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, ya da yalnızsanız belki de bu hatalardan birine düşüyorsunuzdur!

10 1

Her şey ters gittiğinde de yüzünüzün gülmesini isterler. Hayata karşı özgüveniniz varsa, o da size güvenecektir. Onunla sıkıntılarınızı paylaşmanızda elbette yanlış bir şey yok. Fakat gün içinde ters giden olayların acısını ondan çıkarırsanız, bu yanlış olur! Sinirlenmek yerine, soru sormayı ve anlaşmayı deneyin.
10 2

Koltuğa yapışıp kalırsanız, bekarlığa da yapışıp kalırsınız!

Erkekler televizyonun karşısında kanepe keyfi yapmayı çok severler. Fakat kendi kendine plan yapabilen ve onu bu planlara dahil edebilen kadınları daha çok severler. Her şeyi sormadan kendi karar verebilen ve onu uygulayabilen kadın baskındır.

Sakın çaktırmayın, onlar kendilerini 'taş fırın erkeği' diye tanıtmaya devam etsin. Aslında idare edilmeyi ve harekete geçirilmeyi seviyorlar.
10 3

Buna kredi kartı borcunuz, o adamla tanışma hikayeniz, kilonuz da dahildir!

Kendileri 'profesyonel yalan' konusunda pek başarılı olamadığı için bu onların zayıf noktasıdır. Söylediğiniz her şeye inanabilmek isterler.

Her ayrıntının doğru olduğunu bilmek zorundadırlar ve yalan söylerseniz bunu kolay kolay anlayamazlar.

Bu yüzden dürüst olmanıza 'muhtaç'tırlar.
10 4