Kim Kardashian şişmanlık bunalımına girdi!

Kalçalarının büyüklüğüyle ünlenen televizyon yıldızı Kim Kardashian Kate Moss ve Naomi Campbell ile yan yana gelince bunalıma girdi!


İtalyan moda tasarımcısı Ricardo Tisci'nin doğum günü kutlaması için İbiza'da düzenlenen partiye katılan Kim Kardashian, ünlü top modeller Kate Moss ve Naomi Campbell ile bir araya geldi.

Bu buluşmanın televizyon yıldızı Kardashian için pek de hoş bir sürpriz olmadığı birlikte verdikleri pozdan belli oluyor.

Her fotoğrafında ortada ve önde durmayı tercih eden Kim Kardashian, top modellerin yanında poz verirken eşi Kanye West'in arkasına saklanmayı tercih etmiş.
7 1

Bu karşılaşmadan sonra Kate Moss ve Naomi Campbell'ın yanında kendisini çok kısa boylu ve şişman hissettiğini söyleyen Kim Kardashian, karbonhidrat içermeyen ve yalnızca sıvı tüketilen bir şok diyet uygulamaya başlamış.
7 2

Victoria Beckham ve Jessica Alba gibi ünlü isimlerin gittiği bir spor salonu olan Barry's Bootcamp'e üye olan Kardashian'ın antrenörü Joey Gonzalez, televizyon yıldızının bu karşılaşmadan sonra spor salonunu daha sık ziyaret etmeye başladığını söylüyor.
7 3

13 Haziran 2013'te bebeğini dünyaya getiren Kim Kardashian, doğumdan bu yana yalnızca 5 kilo verebildi.

Keeping Up With The Kardashians şovunun geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanan bir bölümünde 56 kilo olduğunu söyleyen Kardashian'a hayranları Twitter üzerinden tepki yağdırmış ve artık karbonhidrat yememesi gerektiğini söylemişlerdi.
7 4