Erkeklerin kadınlardan sakladığı şeyler!

Kadınların erkekler hakkında bilmedikleri..


Bloglar ve sosyal paylaşım siteleri sayesinde artık hiçbir şey sır kalmıyor! Özellikle ilişki bloggerları 'aşk olsun' diye çok çalışıyor.

Bakın Jon Wilde erkeklerle ilgili hangi sırları verdi!
7 1

Bunlar bilimsel gerçekler, utanmaya gerek yok. Bir kadınla beş saniyeden fazla göz teması kurmak biz istemesek bile(!) beynimizin bazı sinyaller göndermesine sebep oluyor.

Bir erkeğin günde ortalama 15 kez seks yapmayı düşündüğünü de söyleyenler var. Haklı olabilirler. Siz uyurken, televizyon izlerken, eve gelmenizi beklediğimizde aklımızda bazı yaramaz düşünceler dolaşıyor. Bu ilişkimizi canlı tutmak için de kullandığımız bir taktik, sizi seviyor ve istiyoruz!
7 2

Üstelik seviyoruz! Çünkü sizi daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Örneğin benim favorim 'Aşk Her Yerde'. Üstelik bu durumu ters psikoloji mantığında da değerlendirmek gerek.

Zayıf, duygusal ve ağlamaklı kızlar görmek içimizdeki 'Rambo'yu' da besliyor. Erkekler ihtiyaç duyulmaya ve güçlü hissetmeye bayılır, özellikle de bir kadına karşı!
7 3

Sizi Google'da, facebook'ta, Twitter'da, internette nereyi bulursak orada aratıyoruz. Hatta polis, FBI ajanı arkadaşlarımız varsa daha fazla aratıyoruz! Bu son derece romantik bir şey, kabul etmelisiniz.

Böylece sizinle buluşmadan önce biraz ön hazırlık yapma fırsatımız oluyor. Örneğin henüz çıkmaya başlamadan önce sevgilimin küçükken keman çaldığını eski bir yerel gazete haberinde görüp ikinci randevumuz için ona özel bir keman hazırlamıştım. Ödülüm ne oldu dersiniz?
7 4