Kim Kardashian'ın en şaşırtıcı sansasyonları!

34 yaşındaki sansayonlar kraliçesi Kim Kardashian'ın bu kadar ünlenmesine neden olan en hayret verici sansasyonları...


Her gün Kim Kardashian hakkında yeni bir haber okuyor ve skandallarına tanık oluyoruz.

Skandalları sayesinde ününe ün katan 34 yaşıdaki Kim Kardashian bu sayede hem her gün adından söz ettirip ününe ün katıyor, hem de paraya para demiyor.

İşte Kim Kardashian’ın bugünlere gelmesini sağlayan en akılda kalıcı 10 skandalı…
12 1

Tüm dünyayı sallayan seks kasedi Kim Kardashian ve ailesinin şu anki ünlerine kavuşmasına sebep oldu. Eski sevgilisi olan hip-hop şarkıcısı Ray J ile 2003 yılında çektikleri seks kasedi 2007 yılında her yere yayıldı.

Daha sonra ünlü erotik film şirketi Vivid Entertainment tarafından satın alınıp yayınlandı. Bu denli büyük bir skandal Kim’in hayatını karartmadı ve hızla yükselişine sebep oldu.
12 2

Kim Kardashian’ın annesi Kris Jenner’ın başarı ve para hırsı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek…

Kim’in 2007 yılında Playboy’a verdiği ve büyük olay olan pozları, aslında Kim reddetmiş, ancak annesi git ve yap. Belki bir daha hiç sormayacaklar. Belki de ismin bilinmeyecek, şovumuz bile yayında olmayacak. Git ve yap, sonra benim yaşımdayken bu fotoğraflara bakarsın.’’ diyerek kızını bu pozlar için ikna etmiş.
12 3

Kısa süren evlikleri de dillere dolanan başka bir mevzu.

Ünlü basketbolcu Kris Humphries ile evlilik sadece 72 saat sürdü. Bu peri masalı tadındaki düğünün tüm detaylarıyayınlanıp, reytingleri tavana çıkarmıştı.
12 4