2013 ilkbahar/yaz ünlü trendleri

2013 ilkbaharı için hala alışveriş yapmadıysanız bu stiller sii yönlendirebilir. İşte Emma Stone, Jessica Alba, Miranda Kerr gibi stil sahibi kadınlar ve kıyafetleri!


Stiline hayran olduğunuz ünlüler nasıl giyiniyor? Dizi ve sinema oyuncuları günlük hayatta nasıllar? Onlardan esinlenmeye ne dersiniz?

İnternet dünyasında en çok aranan stileri bir araya getirdik. Yeni sezonda sizi en iyi hangisi gider? Jessica alba, Miranda Kerr, Kourtney Kardashian, Eva Mendes'in stillerinden ilham alıyoruz.
9 1

Uzun çizmeleri ve moru sevenler Stone'un günlük kombinini çok beğenecek. 2013 ilkbahar trend renginin mor olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Etekte düz ve pilileri bir arada görmek isteyenler sizi eskilere götürecek kolej eteklerinizden esinlenin.
9 2

Alba harika bir anne ve iyi giyinen bir kadın. Floral baskılı pantolonlar yeni sezonun en sevilen parçaları arasında şimdiden yerini aldı bile.

Deri ve dokumanın birlikteliği ceketlerde de harika. Beyaz ve siyahı sevenlere şık ve trend bir kombin Alba'dan önerimiz.

Beyaz Christian Louboutin'lerin kombine kattığı enerji ve zarafeti de unutmamak gerek.
9 3

Kırmızı üzerine siyah puantiyeli elbise Mendes'i daha çekici kılmıyor mu? Oversize formdaki puantiyeler bu sezon bizimle dedik.

İlkbahar için noktalı bir parça almanın tam sırası.

Peki bikinilerde puantiyeli modelleri denediniz mi hiç?
9 4