Cildinizi yenilemek için gerekli 8'li

...


Sağlıklı cilt doğru beslenme, doğru temizleme ve mutlu bir hayattan geçer aslında. Bu yüzden cildinizi sağlıklı, pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlayan kürleri ve maskeleri şimdilik bir kenara bırakın diyoruz. Birazdan okuyacaklarınızın cildiniz için ne kadar yararlı olduğuna ışık tutmak istiyoruz.
10 1

Cildinize uygun doğru temizleyiciyi bulun. Aksi taktirde cildiniz pul pul olur, bu cildinizin tamamen arındığı anlamına gelmez.

Önemli olan cildinizdeki bariyerleri yok etmeniz yani hücrelerin nefes almasını sağlamanız. Cildinizin enzime ve doğru emilime ihtiyacı var. Dermatologunuza danışmadan hareket etmeyin.
10 2

Güneş ışınları, spotlar, bilgayar gibi daha birçok ışığa maruz kalır cildimiz. Kremleri doğru zamanda ve sırasıyla kullanmak önemli. Eğer iki farklı sorun için iki ürün kullanıyorsanız birini sabah diğerini gece kullanmaya özen gösterin.
10 3

Nemli cilt, herşeyi sünger gibi emer. Islak değil nemli ciltten söz ediyoruz. Bu kural hemen her ürün için geçerli. Bir tek istisna var: Mineral bazlı güneş koruyucular. Nemli cilt, mineral kremin yayılmasını engeller ve kireçli, tebeşirli gibi bir görüntü ortaya çıkar.
10 4