Kış makyajını bahara uyarlamanın 7 yolu!

Koyu renklerin hakim olduğu kış makyajınızı 7 adımda bahara uyarlayın!


Mevsimler değişirken makyaj stilimizi de yeni sezona nasıl uyarlayacağımızı düşünmeye başladık. Kıyafetlerimiz ve saçlarımız mevsimlere göre değişirken makyajımız neden daha farklı olmasın?

Değişen mevsimle birlikte stilinizi değiştirmek gerçekten çok eğlenceli olabilir. Üstelik size yeni makyaj malzemeleri ve güzellik ürünleri almanız için de harika bir bahane!

İşte kış makyajınızı bahara uyarlamanın 7 muhteşem yolu!
9 1

Artık bordo ve kırmızı rujunuzu makyaj çantanızdan çıkarmanın vakti geldi.

Bordo ve kırmızı ruj tonlarını kışın kullanmayı çok seviyoruz fakat dürüst olmak gerekirse bahar kendini göstermeye başladığı zaman dudaklarımızda daha canlı tonlar görmek istiyoruz.

Bahar aylarında leylak ve mercan tonlarındaki rujları kullanmayı deneyebilirsiniz.
9 2

Kalın bir tabaka halinde dudaklarımızı kaplayan rujlar bize kışı hatırlatıyor. Ama dudak parlatıcıları ve renklendiriciler dudaklarınızda daha taze ve özgür bir his yaratıyor.

Hafif bir şekilde uygulayacağınız renkli parlatıcılar bahar aylarında dudaklarınızda harikalar yaratacak.
9 3

2014'ün rengi ilan edilen orkideyi denemeye ne dersiniz? Bu renk neredeyse herkese çok yakışıyor. Sarışın, esmer ya da kızıl, saç renginiz ne olursa olsun hiç çekinmeden orkide tonlarında bir dudak ürünü kullanabilirsiniz.

Ayrıca orkide tonlarında bir far gözlerinize de çok yakışacak. Hafif parıltılı orkide tonlarında bir farı göz kapaklarınıza uygulayıp, ince bir eyeliner uygulayın! İşte bu kadar…
9 4